Keukenblad

Met een keukenblad van aanrechtblad-kopen.nl maakt u uw keuken af. Van bladen voor gezellige knusse keukens tot aan de meest exclusieve sierkeukens. Aanrechtblad-kopen.nl heeft voor ieder wat wils. Wij leveren dagelijks op maat gemaakte werkbladen. Daarnaast hebben wij veelzijdige ervaring met projecten en het inrichten van professionele keukens.

Stel uw eigen keukenblad samen

Aanrechtblad-kopen.nl heeft een tool om uw keukenblad samen te stellen. Wij werken met transparante prijzen. U krijgt direct een gevoel bij de prijs van uw werkblad. Kies het materiaal, de dikte, de afwerking en het aantal uitsparingen. Bereken snel en gemakkelijk uw prijs en ontvang een offerte.

Ga naar de keukenbladen configurator

Welk materiaal is het best geschikt voor mijn keukenblad?

Het maken van de keuze voor uw materiaal is afhankelijk van een aantal factoren. Op de eerste plaats is de uitstraling van het materiaal uiteraard belangrijk. Daarnaast spelen eigenschappen een belangrijke rol. Denk aan  hittebestendigheid en krasvastheid. Ook slagvastheid en de mate waarin materiaal vlekbestendig is wegen mee. Bekijk onze materiaalsoorten.

Indeling van uw keukenblad

De indeling van uw werkblad is bepalend voor de rest van de levensduur van uw keuken. De plaats van uw kookplaat en spoelblad in natuursteen is niet te wijzigen. Zorg ervoor dat u voldoende werkruimte hebt. Naast koken heeft u vaak ook ruimte nodig om apparatuur te kunnen plaatsen. Denk hier bij de aanschaf van uw werkblad al over na. Twijfelt uw over wat de meest praktische indeling is voor uw keuken? Vraag onze specialisten geheel vrijblijvend om met u mee te denken.

Ontdek onze materialen

Wij leveren aanrechtbladen in de meest voorkomende steensoorten. Veel verkochte materialen zijn: Dekton, Composiet en Marmer. Ook Graniet, (Belgisch) Hardsteen, Keramiek en Terrazzo worden dagelijks geleverd. Bent u op zoek naar meer exclusieve materialen als Onyx? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met u mee!

Kom in contact met onze specialisten

Contact