Van schets tot uitvoering

Op zoek naar een betrouwbare leverancier met een breed assortiment in Natuursteen, aanrechtblad-kopen.nl is dan de juiste partner. U weet precies wat u wilt en wilt wat op papier staat tot werkelijkheid laten herrijzen. Door onze passie met natuursteen zetten we altijd ons beste beentje voor. Wij zijn dol op uitdagende projecten!

Architect-Dekton-Gada

Altijd keuze genoeg

De materiaal keuze is groot. Ons netwerk bestaat uit alle belangrijke toeleveranciers van o.a. marmer, graniet, composiet, dekton, keramiek, Belgisch hardsteen en terrazzo.  Onze jaren lange ervaring helpt ons bij het vinden van de juiste materialen zodat u aan de vraag van uw klant kunt voldoen. Onze productie partner in Italië Ionia Stone Identity beschikt over een uitgebreide online warehouse waar u samen met uw klant kunt zoeken naar de juiste graniet of marmer soort. Laat u inspireren op www.ioniapietre.com en als u mooie materialen heeft gevonden kunnen  wij een passende offerte verzorgen.

Het juiste materiaal vindt u bij ons gegarandeerd

Heeft u uit de ruim 200 soorten marmer en graniet op boven genoemde site niet het juiste kunnen vinden. Geen nood stuur ons een foto van het materiaal van uw voorkeur en wij gaan actief op zoek om aan uw wensen te voldoen. Materiaal keuze wél bepaald ?! Op basis van uw schets kunnen wij in eerste instantie een prijs opgave verzorgen. Mocht deze offerte een order worden maken wij een duidelijke tekening ter controle. Na accordering van deze tekening gaat onze leverancier in Italië aan de slag en binnen 4 weken na opdracht leveren wij het werkblad bij u af. Mocht u voor uw klant samples nodig hebben dan kunnen wij u daarin voorzien. 

Architect-composiet-Bianco-Rivers
Architect-composiet-Bianco-Rivers

    Afspraak maken