Altijd perfect afgewerkt

Op zoek naar een betrouwbare leverancier met een breed assortiment in Natuursteen, aanrechtblad-kopen.nl is dan de juiste partner. De materiaal keuze is groot. Ons netwerk bestaat uit alle belangrijke toeleveranciers van o.a. marmer, graniet, composiet, dekton, keramiek, Belgisch hardsteen en terrazzo. Natuursteen is een sfeer bepalende factor in elk interieur. De afwerking hiervan moet altijd perfect zijn. Wij maken dit waar.

Interieurbouwer-keramiek-Calacatta

Veel voorraad

De materiaal keuze is enorm. Ons netwerk bestaat uit alle belangrijke toeleveranciers van o.a. marmer, graniet, composiet, dekton, keramiek, Belgisch hardsteen en terrazzo.   De trends wisselen elkaar in een rap tempo af. Als interieur bouwer profiteert u hier natuurlijk van, maar dient ook altijd uw kennis actueel te houden. Doordat wij zelf ook liefhebber zijn hebben we altijd het mooiste materiaal voor u op voorraad. Bij de natuursteen fabriek staat altijd tenminste 280.000m2 materiaal klaar!

Interieurbouwer-keramiek-Calacatta

U bedenkt het, wij maken het.

Alle keuken bladen, baliebladen, wand panelen worden precies vervaardigt zoals u dit wenst. U hoeft slechts het juiste type apparatuur aan ons door te geven en wij zorgen voor de juiste sparingmaten. Randafwerking leveren wij in vele soorten en diktes. Tevens worden de werkbladen op een stevige manier ingepakt waardoor transport schade vrijwel uitgesloten is.Op basis van uw schets kunnen wij in eerste instantie een prijs opgave verzorgen. Mocht deze offerte een order worden maken wij een duidelijke tekening ter controle. Na accordering van deze tekening gaat onze leverancier in Italië aan de slag en binnen 4 weken na opdracht leveren wij het werkblad bij u af. Mocht u voor uw klant samples nodig hebben dan kunnen wij u daarin voorzien. 

    Afspraak maken