NATUURSTEEN FABRIEK

Het gros van onze werkzaamheden vindt plaats in de natuursteen fabriek. Met behulp van de meest moderne machines en de meest geavanceerde technieken worden natuurstenen op professionele wijze op maat gesneden, bewerkt en aangepast om te voldoen aan de specificaties van onze klant, u dus. En wanneer het natuurstenen werkblad eenmaal klaar is, wordt deze per direct voor u bij de deur geleverd. Bij ons zitten er in het leveringsproces dus geen onnodige schakels.

WAAROM WIJ ENKEL VOOR DE BESTE LEVERLANCIERS KIEZEN

De natuursteen fabriek speelt, zoals eerder gezegd, een grote rol in de diensten die wij leveren. Wij kiezen ervoor om enkel zaken te doen met de meest toonaangevende producenten van terrazzo,graniet, keramiek en composiet. Zo bent u dus verzekerd dat u top kwaliteit werkbladen afgeleverd krijgt waar u jaren lang van kunt genieten.

De fabrikanten waarmee wij samenwerken, nemen hun werkzaamheden uiterst serieus en hebben hun processen op alle vlakken geoptimaliseerd. Bovendien maken zij gebruik van de beste machines die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Dit is noodzakelijk omdat het natuursteen tijdens het bewerken en op maat snijden behoorlijk wat te verduren krijgt. Door trillingen door de stenen materialen te minimaliseren, worden breuken en barsten voorkomen. Hierdoor kunnen zij een eindproduct afleveren dat voldoet aan alle kwaliteitseisen en verwachtingen.

WAT GEBEURT ER PRECIES IN DE NATUURSTEEN FABRIEK?

Een aantal voorbeelden van technieken die gebruikt worden tijdens het bewerken en op maat snijden van natuurstenen materialen zijn de waterjet techniek en de RIM cutting disk techniek. De stenen worden bovendien enkel door middel van machines verplaatst tenzij het echt niet anders kan. Op deze manier worden er zo min mogelijk stenen beschadigd.

Wilt u graag een beeld vormen van hoe een natuursteen fabriek er uit ziet en hoe het er dagelijks aan toe gaat? Bekijk dan eens onze foto’s van Natuursteen fabriek.

VRAGEN OVER DE NATUURSTEEN FABRIEK EN ONZE PRODUCTEN

Heeft u na het lezen over de natuursteen fabriek nog vragen over het productie proces? Ons support team staat voor u klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden.

Nieuwsgierig wat een werkblad kost uit zo’n hypermoderne Natuursteen fabriek?

Verder kunt op onze site meteen een goede voorstelling krijgen van onze producten en onze prijzen. De meter prijzen zijn gewoon op onze website te vinden dus u kunt al aan de slag met uw rekenmachine. Voor een complete prijsopgave kunt u een offerte aanvraag doen door het offerte formulier in te vullen.