Wij doen wat we beloven

Op zoek naar een betrouwbare leverancier met een breed assortiment in Natuursteen, aanrechtblad-kopen.nl is dan de juiste partner. De materiaal keuze is groot. Ons netwerk bestaat uit alle belangrijke toeleveranciers van o.a. marmer, graniet, composiet, dekton, keramiek, Belgisch hardsteen en terrazzo.  

Keukenbouwer-tekening
Keukenbouwer-Dekton-Gada-voorbeeld

Altijd als eerste op de hoogte

De vraag uit de consumenten markt lijkt ieder jaar wel sneller te gaan, internet is een belangrijke oriëntatie media. Onze jaren lange ervaring helpt ons bij het vinden van de juiste materialen zodat u aan de vraag van uw klant kunt voldoen. Op basis van uw schets kunnen wij in eerste instantie een prijs opgave verzorgen. Mocht deze offerte een order worden maken wij een duidelijke tekening ter controle. Na akkoord van deze tekening gaat onze leverancier in Italië aan de slag en binnen 4 weken na opdracht leveren wij het werkblad bij u af. 

Keukenbouwer-Dekton-Gada-voorbeeld

Altijd perfect op maat

Uiteraard worden alle werkbladen compleet met alle gevraagde uitsparingen voor kookplaat, spoelbak, kraan enzovoorts geleverd. U hoeft slechts het juiste type apparatuur aan ons door te geven en wij zorgen voor de juiste sparringmaten. Randafwerking leveren wij in vele soorten en diktes. Tevens worden de werkbladen op een stevige manier ingepakt waardoor transport schade vrijwel uitgesloten is. Mocht u voor uw klant samples nodig hebben dan kunnen wij u daarin voorzien. 

Keukenbouwer-marmer-Grigio-Orobico-voorbeeld

    Afspraak maken