Het inmeten van een werkblad / aanrechtblad van natuursteen dient zeer nauwkeurig te gebeuren. Natuurstenen werkbladen worden namelijk al in de fabriek voor u op maat gemaakt. Ook de uitsparing voor bijvoorbeeld een spoelbak, kookplaat, kraan, zeepdispenser of een stroomvoorziening wordt in de fabriek voorbereid.

Inmeetservice

Zeker zijn van het best haalbare resultaat voor uw werkblad? Maak gebruik van onze inmeetservice. Aanrechtblad-kopen.nl beschikt over ervaren monteurs die hun vak bijzonder goed verstaan. Onze monteurs meten zeer nauwkeurig en krijgen bovendien een goed beeld van de situatie ter voorbereiding op de montage. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van moderne tekentechnieken om de zagerij van juiste input te voorzien.

Zelf uw werkblad inmeten

Heeft u voornemens om zelf uw werkblad in te meten? Als u handig bent en nauwkeurig te werk gaat is het mogelijk, let wel het inmeten van een werkblad is een vak apart. Naast de exacte maatvoering en een nauwkeurige positiebepaling van uitsparingen, moet er rekening gehouden worden met de hoeken van het werkblad.

Gaat u het blad van een kookeiland inmeten? Vaak zijn de bladen van kookeilanden haaks bij het toepassen van stolwanden.

Lees onze blog met tips om uw werkblad zelf in te meten of bekijk de video rechts van toen aanrechtblad-kopen.nl nog natuursteen-werkblad.be heette.

Veelgestelde vragen

IS DE INMEETSERVICE ALTIJD BIJ DE PRIJS INBEGREPEN?
Aangezien wij werken met een transparant prijsbeleid wordt de prijs voor het inmeten apart weergeven op offertes en facturen. Wilt u gebruik maken van onze inmeetservice? Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

HOE NAUWKEURIG WORDT EEN BLAD GEMETEN?
Onze werkbladen worden binnen de natuursteenbranche geldende normen ingemeten en het liefst nauwkeuriger. Bij onze metingen zijn klanten altijd aanwezig. Een groot voordeel, zo kunt u met onze monteur overleggen hoe het blad uiteindelijk gemonteerd wordt en verdere wensen bespreken. Het eindresultaat is een met uiterste precisie geleverd blad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!