Het inmeten van een werkblad/ aanrechtblad van natuursteen dient zeer nauwkeurig te gebeuren. Natuurstenen werkbladen worden namelijk al in de fabriek voor u op maat gemaakt. Ook de uitsparing voor bijvoorbeeld een spoelbak, kookplaat, kraan, zeepdispenser of een stroomvoorziening worden in de fabriek voorbereid.

Inmeet service

Zeker zijn van het best haalbare resultaat voor uw werkblad? Maak gebruik van onze inmeet service. Aanrechtblad-kopen.nl beschikt over ervaren monteurs die hun vak bijzonder goed verstaan. Onze monteurs meten zeer nauwkeurig en krijgen bovendien een goed beeld van de situatie ter voorbereiding op de montage. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van moderne tekentechnieken om de zagerij van juiste input te voorzien.

Zelf uw natuurstenen werkblad inmeten

Bent u voornemens om zelf uw werkblad in te meten? Als u handig bent en nauwkeurig te werk gaat is het mogelijk, let wel het inmeten van een werkblad is een vak apart. Naast de exacte maatvoering en een nauwkeurige positiebepaling van uitsparingen, moet er rekening gehouden worden met de hoeken van het werkblad.

Gaat u het blad van een kookeiland inmeten? Vaak zijn de bladen van kookeilanden haaks. Bij het toepassen van stolwanden.

Lees onze blog met tips om uw werkblad zelf in te meten of bekijk onderstaande video van toen aanrechtblad-kopen.nl nog natuursteen-werkblad.be heette.

Veelgestelde vragen

Is de inmeet service van Aanrechtblad-kopen.nl altijd bij de prijs inbegrepen? 
Aangezien wij werken met een transparant prijsbeleid wordt de prijs voor het inmeten apart weergeven op offertes & facturen. Wilt u gebruik maken van onze inmeet service? Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hoe nauwkeurig wordt een blad ingemeten?
Onze werkbladen worden binnen de natuursteen branche geldende normen ingemeten en het liefst nauwkeuriger. Bij onze metingen zijn klanten altijd aanwezig. Een groot voordeel, zo kunt u met onze monteur overleggen hoe het blad uiteindelijk gemonteerd wordt & verdere wensen bespreken. Het eindresultaat is een met uiterste precisie geleverd blad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!