AANRECHTBLAD

GRANIET WERKBLAD | STEVIG EN STERK

Aanrechtblad-kopen.nl : Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben op onze site behalve aanrechtbladen van Dekton? Eén van de mogelijkheden is graniet en we bieden onder andere aanrechtbladen, badkamerbladen, vensterbanken en tafelbladen van deze bijzondere steen.

Een aanrechtblad van graniet is voor iedereen geschikt. Het past dan ook in verschillende stijlen keukens. Heeft u een moderne keuken? Een rustieke keuken? Of heeft u een futuristische keuken? Het maakt niet uit, want wij hebben een graniet soort dat perfect in het plaatje past.

Zie nu voor uzelf hoe mooi graniet kan zijn en hoe deze steen een geweldige aanvulling is voor uw keuken. U vindt hier meer informatie over graniet en de mogelijkheden van deze steen. Daarnaast kunt ook een offerte aanvragen.

GRANIET AANRECHTBLAD | INFORMATIE OVER GRANIET

U was vast al op de hoogte dat graniet een steen is. Maar over hoe graniet ontstaan is, welke voordelen graniet heeft en hoe het materiaal is opgebouwd, dat zijn vragen die lastiger te beantwoorden zijn en waar u hier een antwoord op vindt.

Het is alweer een flinke poos geleden dat graniet is ontstaan. Om meer precies te zijn, gaat het om een periode van meerdere miljoenen jaren. Het ontstaan van graniet ging er niet zachtzinnig aan toe. Diep in de aardkorst kwamen stromen met magma samen waardoor verschillende mineralen werden samengeperst tot één steen. Deze steen heeft al deze tijd nodig gehad om af te koelen maar is nu klaar om gebruikt te worden voor uw keuken.

Net als composiet is het belangrijkste component van graniet kwarts. Het gehalte ligt doorgaans echter lager dan composiet en er zijn ook andere mineralen in de steen aanwezig zoals veldspaat en glimmers. Toch is er genoeg kwarts aanwezig in graniet om het een zeer stevig materiaal te maken.

GRANIET AANRECHTBLAD | WORDT HET DEKTON OF GRANIET?

Zoals de naam van onze site al doet vermoeden, zijn wij onder ander een aanbieder van Dekton, een nieuw materiaal waar hoge verwachtingen van zijn. Het oude vertrouwde graniet doet het echter niet onder voor Dekton. Een Graniet aanrechtblad blijft van een zeer duurzaam materiaal en gaat dan ook net als een Dekton aanrechtblad ontzettend lang mee.

Eén voordeel dat Dekton niet heeft – en laat dit nu net hetgeen zijn waarom veel mensen voor graniet kiezen – is de uitstraling van graniet. Graniet heeft een uiterlijk dat niet na te bootsen valt met een ander materiaal. De korrelige textuur van graniet, veroorzaakt door de kristallijne structuur van het materiaal, zorgt ervoor dat deze natuursteen zich onderscheidt van andere producten op de markt.

Daarnaast heeft graniet veel van dezelfde voordelen als Dekton. Graniet is opgewassen tegen de meeste vormen van slijtage. Een harde stoot zal geen deuk achterlaten. Een scherp mes zal geen kras achterlaten. Een hete pan zal geen lelijke kring achterlaten. Een graniet oppervlak blijft dan ook mooi.

GRANIET AANRECHTBLAD | HOUDT U KEUZES OPEN MET GRANIET

Een aanrechtblad van graniet houdt in dat u veel keuzemogelijkheden heeft. Graniet is dan misschien niet door de mens gemaakt, zoals keramiek en composiet, en we kunnen dan ook niet de kleur van de steen veranderen. Toch zijn er veel mogelijke kleuren omdat de samenstelling van graniet altijd anders is.

We hebben exotische kleuren in ons aanbod, zoals Tropical Aruba, Tropical Brown en Brasilian Brown. We hebben stenen uit vele verschillende continenten zoals Africa Red, Indian Brown, Labrador Vert en Baltic Brown. En we hebben graniet in veel verschillende kleuren zodat u een aanrechtblad van graniet voor iedere type keuken kunt krijgen.

Bovendien bent u met het kiezen van de kleur nog niet klaar. In onze natuursteen fabriek voorzien wij ieder aanrechtblad van een toplaag. De afwerking van deze toplaag kunt u zelf bepalen. Door te kiezen voor een gepolijste afwerking ontstaat er bijvoorbeeld een hoogglans. Ook kunt de rand van uw aanrechtblad aanpassen als u liever een andere rand wilt.

GRANIET KEUKENBLAD | NU VOOR EEN ZACHT PRIJSJE

Bij ons hoeft u niet de hoofdprijs te betalen voor een aanrechtblad van graniet. Niet alleen hebben wij ook een budgetreeks. Onze reguliere stenen zijn ook verkrijgbaar tegen zeer voordelige tarieven. Door top kwaliteit graniet te bewerken in onze eigen natuursteen fabriek besparen we een hoop kosten.

Deze kosten zetten wij om in korting voor onze klanten. Wilt u weten hoeveel u kwijt bent voor een natuursteen aanrechtblad? Vraag hier een offerte aan. We zorgen ervoor dat we binnen maximaal twee werkdagen op uw offerte aanvraag reageren. Een natuursteen aanrechtblad begint bij Aanrechtblad-kopen.nl