EEN PRACHTIG WERKBLAD VOOR UW BADKAMER

Een badkamerblad kopen; dat doet u natuurlijk via onze site. In onze steenfabriek hebben wij de optie om natuursteen in verschillende vormen om te toveren met behulp van moderne machines en vakmanschap.

De badkamerbladen die wij op onze site aanbieden, passen dan ook bij verschillende soorten badkamers. Het maakt niet uit of u nu thuis een klassieke, een oriëntaalse of een moderne badkamer heeft; we hebben voor iedere stijl badkamer meerdere stenen die heel erg mooi zullen staan.

WAAROM EEN BADKAMERBLAD VAN NATUURSTEEN?

Badkamers en steen gaan al eeuwenlang goed samen. Denk maar eens aan de Romeinse badhuizen en thermen, waar standaard gekozen werd voor hoge kwaliteit natuursteen als marmer en graniet. Deze stenen zijn ook bij ons verkrijgbaar en zorgen voor een extra klassieke uitstraling van uw badkamer.

Natuursteen is een uitstekend materiaal voor het vervaardigen van badkamerbladen. De meeste sten zijn namelijk erg robuust en hebben bovendien een rustige, ontspannen uitstraling. In uw badkamer wilt u vooral tot rust komen, zeker wanneer u een luxe badkuip in deze ruimte heeft staan. Met badkamerbladen creëert u een oase van rust.

WELKE MATERIALEN ZIJN HET MEEST GESCHIKT?

Vroeger koos men voornamelijk van badkamerbladen van marmer en graniet. Er was namelijk 2000 jaar geleden, in de tijd van de oude Romeinen, nog geen Dekton of composiet en het enige materiaal dat werd gebakken, was terracotta. Een badkamerblad van Dekton, composiet of keramiek is echter een prima keuze. Deze materialen hebben namelijk het voordeel dat zij zowel extreem sterk als waterdicht zijn.

Het is erg mooi meegenomen als uw badkamerblad van nature niet poreus is. Daarom is het een goed idee om de voorkeur te geven aan materialen die uit zichzelf al waterdicht zijn. Indien een badkamerblad namelijk niet waterdicht is, dan zult u deze regelmatig moeten afdichten of impregneren. 

De bovenste vier materialen bieden u gelukkig keuzemogelijkheden zat. Niet alleen bieden we van materialen als keramiek en composiet meerdere merken, zoals Silestone, Santa Margherita, Diresco en meer. Bij iedere steen kunt u daarnaast ook uit verschillende kleuren en afwerkingen kiezen. Bovendien kunnen deze stenen het uiterlijk van andere materialen zoals hout, graniet en leisteen imiteren.

DENKT U OOK AAN DE SPOELBAK EN DE KRAAN?

Net als bij aanrechtbladen kopen zult u er ook rekening mee moeten houden dat u misschien een spoelbak en kraan in uw badkamerblad wilt verwerken. Dit kan bij ons natuurlijk ook. We bieden daarnaast niet alleen de mogelijkheid om uitsparingen te maken in uw badkamerblad.

We kunnen ook het blad inclusief de spoelbak en kraan zelf leveren. Werp dus ook een blik op ons assortiment spoelbakken en kranen. Het is tevens mogelijk om een spoelbak in het badkamerblad te laten bouwen. De spoelbak wordt dan van dezelfde steen vervaardigd als het badkamerblad zodat deze perfect in elkaar overlopen. Er zijn dan ook geen naden zichtbaar. Als u een sfeervolle badkamer wilt, dan is dit de meest elegante oplossing.

Geef bij het invullen van uw offerte naast de maten van uw badkamerblad ook meteen de maten van de uitsparingen en gaten die u nodig heeft, dan zorgen wij ervoor dat het frezen van deze openingen meegenomen wordt in onze prijs.

 

OFFERTE AANVRAGEN