Beton aanrechtblad

Beton aanrechtblad kopen? Een beton aanrechtblad geeft elke keuken een industriële en natuurlijke uitstraling. Als u een beton aanrechtblad aanschaft bij aanrechtblad-kopen.nl dan krijgt u altijd het beste ; Wij werken enkel met hoogwaardig en lichtgewicht beton.

Beton aanrechtblad : Geschiedenis.

Het recept voor beton werd opgeschreven rond 30 voor Christus door Marcus Vitruvius Pollio, die als ingenieur voor Octavianus (later keizer Augustus) werkte. Het beton van de Romeinen werd gemaakt door kalksteen te mengen met vulkanische as door het te verhitten tot 900 graden Celsius. Omdat het beton na verhitten erg heet was wed het gekoeld in zeewater. Hierna konden er constructies van gemaakt worden. Omdat het Romeinse rijk instortte ging ook de kunst van het beton maken verloren. Maar aan het einde van de 19de eeuw werd het beton opnieuw uitgevonden door de Fransman Vicat en de Engelsman Smeaton. Het cement dat hij uitvond noemde hij naar zijn woongebied: het schiereiland Portland. We noemen het belangrijkste cement daarom Portlandcement.

Beton aanrechtblad : Beton opnieuw uitgevonden.

Ruim 2000 jaar geleden wist men al van het bestaan van beton. Tegenwoordig gebruikt Aanrechtblad-kopen.nl een doorontwikkeld lichtgewicht beton. U kan dus rustig zeggen dat wij beton opnieuw hebben uitgevonden. Vroeger was beton erg zwaar , wij bieden u een ultralight beton. Mede door het lichtere gewicht zijn werkbladen van 400 x 200 cm mogelijk! Onze basis begint bij 18mm dikte en kan worden opgedikt naar 10 cm dikte.

Beton keukenblad : Een aanwinst voor elke keuken!

Door het gebruik ontstaan gebruikssporen die het keukenblad een doorleefd uiterlijk geven. De unieke nuance in kleur en structuur maken het betonnen aanrechtblad een aanwinst voor elke keuken.