BETON

Bent u op zoek naar een nieuw betonnen keukenblad of betonnen badkamerblad? Aanrechtblad-kopen.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze! Bij Aanrechtblad-kopen.nl krijgt u een transparant advies over elk materiaal, zodat u een materiaal uitkiest dat aansluit bij uw wensen. Onderstaand vindt u de voor- en nadelen van beton.

WAT MAG U VERWACHTEN VAN EEN WERKBLAD VAN BETON?

Al onze betonproducten zijn voorzien van een hoogwaardige impregneer om een juiste bescherming te geven tegen vuil en/of vlekken. Echter is beton een materiaal met een open structuur en daarmee is het dus vlekgevoelig. De meeste vlekken zullen na verloop van tijd minder zichtbaar zijn of zelfs geheel verdwijnen. Door gebruik te maken van groene zeep wordt het beton dagelijks gevoed en zal er een extra beschermend laagje ontstaan. Hierdoor wordt de tekening van beton steeds mooier. Een aantal keren per jaar schoon maken met Easy Clean is een juiste methode en activeert de aangebrachte impregneer. Beton is dus erg makkelijk in onderhoud en wordt bij gebruik steeds mooier. Men moet uiteraard wel oppassen met bijtende stoffen zoals bijvoorbeeld citroenzuur of rode wijn. Dit kan het materiaal aantasten. Mocht dergelijke schade ontstaan dan is dit in de meeste gevallen door een van onze monteurs tegen een geringe vergoeding te repareren.

BETON IN GEBRUIK

Bij het morsen van vocht en/of vuil adviseren wij om het product direct schoon en droog te maken. Vlekken, beschadigingen en kleine haarscheurtjes zijn begrijpelijk niet te reclameren. Kleine haarscheurtjes en krassen zullen ontstaan maar geven het beton juist een prachtige uitstraling. Beton is een sterk en duurzaam materiaal waar u jarenlang plezier van zult hebben. Tevens is het eenvoudig te onderhouden. Indien beton buiten gebruikt wordt kunnen weersomstandheden de structuur, kleur en het uiterlijk doen veranderen. Ook kan er een witte waas ontstaan wat uitbloei wordt genoemd. Deze zal na verloop van tijd wegtrekken.

BEKIJK AL ONS BETON NEEM CONTACT MET ONS OP