Beton.

Bent u op zoek naar een nieuw beton keukenblad, beton badkamer blad of composiet balie blad ? Aanrechtblad-kopen.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze! Bij Aanrechtblad-kopen.nl krijgt u een transparant advies over elk materiaal, zodat u een materiaal uitkiest wat aansluit bij uw wensen. Onderstaand vind u de voor en nadelen van composiet. Dit is op van gebruikservaringen, leverlanciers bezoek en bovenal jarenlange vakkennis.

Wat mag u verwachten een Beton werkblad?

Al onze betonproducten zijn voorzien van een hoogwaardige impregneer om een juiste bescherming te geven tegen vuil en/of vlekken, echter beton is een materiaal met een open structuur dus vlekgevoelig. De meeste vlekken zullen na verloop van tijd minder zichtbaar zijn of zelfs geheel verdwijnen. Door gebruik te maken van natuurzeep – PH neutraal – wordt de beton dagelijks gevoed en zal er een extra beschermend laagje ontstaan. Hierdoor wordt de tekening van beton steeds mooier. Een aantal keren per jaar schoon maken met Easy Clean is een juiste methode en activeert de aangebrachte impregneer. Beton is dus erg makkelijk in onderhoud en wordt bij gebruik steeds mooier. Men moet uiteraard wel oppassen met bijtende stoffen zoals bijvoorbeeld citroenzuur of rode wijn. Dit kan het materiaal aantasten. Mocht zoiets ontstaan dan is dit in de meeste gevallen door een van onze monteurs tegen een geringe vergoeding te repareren.

Beton in gebruik :

Bij het morsen van vocht en/of vuil adviseren wij om het product direct schoon en droog te maken. Vlekken, beschadigingen en kleine haarscheurtjes zijn begrijpelijk niet te reclameren. Indien er toch kleine beschadigingen, vlekken of kleine haarscheurtjes ontstaan – geen probleem – het is beton en het blijft beton dit geeft namelijk een mooie doorleefde uitstraling en het wordt na jaren van intensief gebruik alleen maar mooier. Tot slot, beton is een sterk en duurzaam materiaal waar u jaren lang plezier van zult hebben tevens is het eenvoudig te onderhouden. Indien beton buiten gebruikt wordt kunnen weersomstandheden de structuur, kleur en het uiterlijk doen veranderen. Ook kan er een witte waas ontstaan wat uitbloei wordt genoemd, dit zal na verloop van tijd wegtrekken. De hierboven genoemde productgevoeligheid geeft voor de koper dan ook weinig mogelijkheden voor het reclameren van klachten en is garantie veelal uitgesloten.