Online Warehouse

ONLINE WAREHOUSE

Aanrechtblad-kopen.nl werkt met een online warehouse. Deze is eenvoudig te raadplegen en verstrekt real-time informatie over de beschikbaarheid van de soorten natuursteen. In de database zijn ongeveer 200 verschillende soorten natuursteen opgenomen met een totale voorraad van 250.000 vierkante meter. Bij elk materiaal is de naam, afwerking, grootte, dikte, voorraad en een foto van het materiaal beschikbaar.

In het online warehouse heeft u dus een overzicht van de voorradige materialen en kunt u uw natuurstenen werkblad écht helemaal zelf uitkiezen. U krijgt namelijk precies de steen die uitzoekt als werkblad bij u thuis. Benieuwd naar de collectie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.