Écht alles voor het beste resultaat

beste-resultaat-aanrechtblad-kopen

Wij bieden u écht alle services. Waar anderen stoppen gaan wij door. Daardoor bent u bij Aanrechtblad-kopen.nl verzekerd van het allerbeste haalbare resultaat. Of u nu op zoek bent naar een marmeren keukenblad of een granieten blad om uw badkamer helemaal af te werken. Wij hebben álle steensoorten en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Kom langs in onze showroom in Duiven, wij helpen u graag met het kiezen van de juiste steensoort. Weet u al welke steensoort u wilt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om uw persoonlijke kostenplaatje te ontvangen.

Inmeetservice

Wilt u zeker zijn van het best haalbare resultaat? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Het inmeten van een natuurstenen werkblad moet zeer nauwkeurig gebeuren. Immers wordt het blad al in de fabriek voor u op maat gemaakt. Onze inmeters verstaan hun vak erg goed. Zo bent u verzekerd van een werkblad dat perfect aansluit, zowel op de keuken als op uw wensen.

Randafwerkingen

Wilt u een massief werkblad voor een kookeiland? Of heeft u een opstelling waardoor er meer dan één zijde van het massieve blad in het zicht komt? Wij bieden de mogelijkheid om extra randafwerkingen toe te voegen. Één randafwerking is altijd inclusief. Elke extra afwerking voor een massief blad kost slechts €35,- per strekkende meter.

Uitsparing

Wat is een werkblad zonder prachtige accessoires zoals een spoelbak, kraan of zelfs zeepdispenser? Wij bieden de mogelijkheid om in de fabriek direct uitsparingen te maken voor de mooiste accessoires.

Korte levertijd

Omdat wij onnodige schakels uit de productieketen hebben gehaald kunnen wij zeer snel leveren. U heeft uw nieuwe natuurstenen werkblad al binnen 3 tot 4 weken in huis!

Bezorgservice

Wij leveren de allerbeste kwaliteit werkbladen graag bij u voor de deur af. Wij bezorgen binnen 100 kilometer vanaf Duiven al voor maar €95,-. In de rest van Nederland (exclusief de Waddeneilanden) is die service €125,-. Woont u op de Waddeneilanden of in België? Geen probleem! Wij leveren de bladen al voor slechts €150,- bij u voor de deur af.

Montageservice

Om u te verzekeren van een prachtig eindresultaat bieden wij een montageservice aan. Eén of meerdere van onze ervaren monteurs zullen het blad vakkundig plaatsen zonder deze te beschadigen. Ook laten zij geen rommel achter, zoals onervaren mensen dat wel zouden doen.

Bent u enthousiast geworden over onze services? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraagt direct een offerte aan voor een persoonlijk kostenplaatje.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.