Quooker, de kraan die alles kan

Aanrechtblad-Kopen-Quooker

Nooit meer wachten tot het water in de pan of in de waterkoker kookt maar gewoon binnen een paar seconden kokend water uit de kraan. Voor een pot thee en het koken van de pasta maar ook om een flesje babyvoeding mee klaar te maken. Dat is het idee waarmee Henri Peteri in 1970 een revolutie op de markt zette. Dagelijks genieten honderdduizenden mensen wereldwijd van het gemak dat Quooker in huis brengt. Want iedereen heeft toch wel wat beters te doen dan wachten tot het water eindelijk kookt? Maak uw nieuwe keuken helemaal af met een prachtig natuurstenen werkblad en efficiënte Quooker. 

ENERGIEZUINIG

Niet geheel onbelangrijk in deze tijd is het denken aan de wereld van morgen. Wie met een Quooker meerdere keren per dag water kookt verbruikt hiermee niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie besparen. De kraan heeft een hoogvacuümisolatie. Dat houdt in dat deze 50 procent minder energie verbruikt dan een ouderwetse boiler.

WATERBESPAREND

Zuinig zijn met water, nóg iets wat steeds belangrijker wordt. Wie de kraan eerst aanzet tot er warm water uitkomt verspilt een hoop water. Ook wanneer er water wordt gekookt met een ouderwetste waterkoker gebruikt men gauw meer dan werkelijk nodig is. Doordat een Quooker direct warm en kokend water geeft worden vele liters water bespaard.

VEILIGHEID

Is dat kokend water direct uit de kraan dan wel veilig? Op elke Quooker zit een kindveilige bedieningsknop en de uitloop is altijd geïsoleerd. Ouderwetse waterkokers of pannen staan los op het aanrecht en kunnen omvallen. Een Quooker zit vast aan het aanrecht. En er gaat een rood lampje branden wanneer de kraan kokend water geeft.

Duizenden mensen gingen u voor en genieten nu elke dag van het gemak dat een Quooker geeft. Meer informatie over dit mooie product vindt u op de website van Quooker maar wij staan natuurlijk ook klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.