Composiet met Terrazzolook

terrazzo-ionia

Onlangs hebben wij drie nieuwe kleuren composiet aan ons assortiment toegevoegd. Terrazzo Snow, Terrazzo Fog en Terrazzo Night zijn de nieuwste kleuren met Terrazzolook. We zien dat deze trend zich steeds verder uitbreidt en zien Terrazzo op steeds meer plaatsen terugkomen. De keuken is nog altijd favoriet. 

Omdat Terrazzo zich niet altijd even goed leent voor dagelijks gebruik in de keuken zijn verschillende steenproducten op zoek gegaan naar alternatieven. Composiet leent zich perfect voor dagelijks gebruik in de keuken en tegenwoordig is composiet ook met Terrazzolook verkrijgbaar. Het assortiment bleef hierin beperkt maar wij hebben nu als eerste in Nederland nieuwe kleuren in ons assortiment opgenomen. Doordat wij zo min mogelijk schakels opnemen in onze productielijn houden we de prijzen laag. Daardoor kunnen wij deze nieuwe kleuren composiet met terrazzolook voor een lage prijs aanbieden. Benieuwd geworden naar de verschillende kleuren? Bekijk dan de verschillende soorten composiet die wij kunnen leveren en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dan gaan we samen kijken hoe we uw keuken een prachtige terrazzolook kunnen geven.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.