COMPOSIET KEUKENBLAD | EEN ABSOLUUT TOP BLAD

Composiet keukenblad kopen? U kunt bij ons terecht voor aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken van dit praktische materiaal.

Composiet heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van materialen zoals Dekton of keramiek. Het is ten eerste een stuk goedkoper. Dekton mag dan wel het nieuwe kindje op de markt zijn maar daar moet natuurlijk ook voor betaald worden. Daarnaast zijn er op het moment veel meer mogelijkheden beschikbaar voor composiet dan voor Dekton.

Denk dus na over een composiet keukenblad. U vindt op deze pagina meer informatie over het materiaal. Bovendien kunt u meteen een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen.

COMPOSIET KEUKENBLAD | GEEF MEER KLEUR AAN UW KEUKEN

Heeft u een keuken met een bijzonder kleurenschema of een aparte stijl? Of bent u bang dat het moeilijk gaat worden om een aanrechtblad te vinden dat aansluit op uw keuken? Bij een composiet keukenblad heeft u een zeer ruime keuze aan verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen. Ons assortiment van composiet is dan ook ongelooflijk uitgebreid.

Als u een kijkje neemt, zult u zien dat wij niet alleen diverse kleuren aanbieden, maar ook varianten met een print zoals dat van Belgisch hardsteen, marmer of krokodillenleer. Met een composiet keukenblad kunt u gaan voor een zeer bijzondere uitvoering waardoor u geheid meer sfeer in uw keuken brengt.

U krijgt bij ons ook de mogelijkheid om uw composiet keukenblad te voorzien van een speciale afwerking. In onze fabriek kunnen we onze bladen namelijk polijsten, zoeten, boucharderen en nog veel meer. Iedere afwerking brengt weer een nieuw uiterlijk met zich mee, dus neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

COMPOSIET KEUKENBLAD | ONBEZORGD AAN DE SLAG

Door voor een composiet keukenblad te kiezen kunt u straks onbezorgd aan de slag in uw keuken. Scherpe messen, of zware voorwerpen zijn allen zaken welke u dagelijks in uw keuken gebruikt en welke schade en slijtage kunnen veroorzaken maar niet in het geval van een composiet keukenblad.

Composiet is een materiaal dat standaard uit de fabriek bestand is tegen krassen, stoten, scheuren, breuken en andere vormen van slijtage. Omdat composiet voor 93% bestaat uit kwarts, is het een zeer hard materiaal. Er zijn dan ook maar weinig materialen die een composiet keukenblad kunnen beschadigen. Door het toevoegen van kunststof vezels in het materiaal is een composiet keukenblad ook goed opgewassen tegen trek- en spankrachten.

Een groot voordeel dat composiet heeft ten opzichte van andere materialen is dat het volledig waterdicht is. Omdat een composiet keukenblad op iedere plek dezelfde samenstelling heeft, ontstaan er geen lege ruimtes waar vocht en vuil in kan trekken. Het schoonmaken van een composiet keukenblad is dan ook een fluitje van een cent. Bovendien is het composiet dat wij aanbieden, zoals Silestone composiet, erg hygiënisch omdat er nog een beschermende toplaag is aangebracht welke bacteriën weert.

COMPOSIET KEUKENBLAD | GEGARANDEERD DE BESTE KWALITEIT

We gaan voor de best mogelijke kwaliteit en we gaan er van uit dat u hier ook waarde aan hecht. Daarom besteden we ook veel aandacht aan het waarborgen van deze kwaliteit. Door onze producten meerdere malen tijdens het proces te inspecteren op breuken, scheuren en andere oneffenheden voorkomen we dat we een product afleveren dat niet aan de wensen voldoet.

Ook voordat we aan de slag gaan met een nieuw aanrechtblad controleren van te voren het blok composiet dat we gaan bewerken. Mocht het composiet niet voldoen aan de eisen die wij van een steen stellen, zullen we een ander blok gebruiken. Zo weten wij zeker dat u het keukenblad krijgt met de eigenschappen die u van een composiet keukenblad mag verwachten.

We bieden dan ook standaard vijf jaar garantie op al onze bladen. Dat betekent dat mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen u altijd bij ons terecht kunt. We gaan er echter vanuit dat u hier geen aanspraak op hoeft te maken. In de meeste gevallen gaan de bladen vele jaren langer mee dan de garantie erop.

COMPOSIET KEUKENBLAD | GOEDKOPER DAN OOIT TE VOREN

Composiet is nu goedkoper dan ooit te voren. Waar u tien tot twintig jaar nog krom lag voor een composiet keukenblad, kunt u tegenwoordig voor een zeer schappelijke prijs al een composiet keukenblad bestellen. Als u bij ons een offerte aanvraagt, zult u zien waar we over praten.

Dankzij onze vernieuwende technologie en de toenemende populariteit van composiet kunnen we onze producten van dit materiaal voor een scherpe prijs aanbieden. Na het indienen van een offerte zult u al binnen 48 uur van ons te horen krijgen hoeveel u kwijt zult zijn.