Waarom kiezen voor Composiet Silestone?

Composiet Silestone is een betrekkelijk nieuwe speler op de markt van aanrechtbladen en badkamerbladen. Toch zijn deze werkbladen binnen een korte periode al in een groot aantal keukens terug te zien. De combinatie van hardheid, duurzaamheid en functionaliteit maakt composiet Silestone een erg aantrekkelijke keuze.

We sommen voor u de belangrijkste voordelen van Composiet Silestone voor u op:

 

  • – Erg duurzaam en extra bestendig dankzij de hoge gehalte aan kwarts
  • – 100% waterdicht
  • – Vergt weinig onderhoud en is snel schoon te maken
  • – Verkrijgbaar in verschillende kleuren welke nauwelijks tot niet vervagen
  • – Hoge kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs

 

Werkbladen van Composiet Silestone zijn niet duur

Als u de bovenstaande pluspunten in ogenschouw neemt, zou u verwachten dat de kosten van composiet silestone aan de hoge kant is. Niets is echter minder waar. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het opgraven en bewerken van kwarts is het nu mogelijk om dit super sterke materiaal ook toe te passen voor het fabriceren van werkbladen die niet in het hoogste prijsklassement vallen. Daarnaast zijn de aanrechtbladen van Composiet Silestone beschikbaar in meerdere kleuren (o.a. groen, blauw en geel) en voorzien van een antibacteriële laag.

Wij doen er overigens nog een schepje boven op. U zult namelijk nergens deze composieten werkbladen goedkoper aantreffen dan bij aanrechtblad-kopen.nl. Door te kiezen voor een bescheiden showroom, het optimaliseren van de logistieke processen, het zo klein mogelijk houden van de leveringsketen en ons niet blind te staren op hoge winstmarges, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij de beste prijs leveren voor de hoogste kwaliteit. Het is daarnaast mogelijk om nog meer geld te besparen als u er voor kiest om alles zelf te monteren. Wilt u dit echter liever door een professional laten uitvoeren, dan staat ons team van gedreven en ervaren monteurs voor u klaar!

Heeft u interesse in het bestellen en aanleggen van composiet Silestone? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan