COMPOSIET

Bent u op zoek naar een nieuw werkblad van composiet? Aanrechtblad-kopen.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze! Bij Aanrechtblad-kopen.nl krijgt u een transparant advies over elk materiaal zodat u een materiaal uitkiest dat aansluit op uw wensen. Onderstaand vindt u de voordelen en nadelen van composiet.

VOORDELEN COMPOSIET

SCHOKBESTENDIG

Composiet werkbladen van aanrechtblad-kopen.nl hebben een hoge schokbestendigheid. De schokbestendigheid van composiet ligt een stuk hoger dan materialen als Dekton, keramiek of graniet. Composiet is schokbestendig doordat het enerzijds de hardheid heeft van het basis materiaal kwarts, en anderzijds de elasticiteit van het bindmiddel hars.

VLEKBESTENDIG

Het oppervlak van Silestone is niet poreus en is daardoor uitermate bestand tegen allerlei dagelijkse vlekmakers zoals koffie, wijn, citroensap, olijfolie, azijn, make-up en vele andere producten.

KRASBESTENDIG

Kwarts is een van de hardste mineralen ter wereld, wat het een duurzaam en bestendig materiaal maakt.

ZUURBESTENDIG

Kwarts is een van de hardste mineralen ter wereld. Dit maakt onze producten zeer duurzaam, met een hoge weerstand tegen zuren.

NADELEN COMPOSIET

CHEMICALIËN

Composiet kan niet tegen waterafstotende-, bleek- en oplosmiddelen. Dit tast de natuurlijke glans aan.

TEMPERATUUR

Composiet is opgebouwd met Kwarts en hars. Hars kan niet tegen warmte. Een hete pan kan kringen en of breuk als gevolg hebben.

NIET UV-BESTENDIG

Composiet kan verkleuren door blootstelling aan zonlicht.

BEKIJK AL ONS COMPOSIET NEEM CONTACT MET ONS OP