Composiet.

Bent u op zoek naar een nieuw composiet keukenblad, composiet badkamer blad of composiet balie blad ? Aanrechtblad-kopen.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze! Bij Aanrechtblad-kopen.nl krijgt u een transparant advies over elk materiaal, zodat u een materiaal uitkiest wat aansluit bij uw wensen. Onderstaand vind u de voor en nadelen van composiet. Dit is op van gebruikservaringen, leverlanciers bezoek en bovenal jarenlange vakkennis.

Voordelen composiet.

– Schokbestendig.

Composiet werkbladen van aanrechtblad-kopen.nl hebben een hoge schokbestendigheid. De schokbestendigheid van composiet ligt een stuk hoger dan materialen als Dekton, Keramiek of Graniet. Composiet is schokbestendig doordat het enerzijds de hardheid heeft van het basis materiaal kwarts, en anderzijds de elasticiteit van het bindmiddel Hars.

– Vlekbestendig

Het oppervlak van Silestone is niet poreus en is daardoor uitermate bestand tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers zoals koffie, wijn, citroensap, olijfolie, azijn, make-up en vele andere producten.

– Krasbestendig

Kwarts is een van de hardste mineralen ter wereld, wat het een duurzaam en bestendig materiaal maakt.

– Zuurbestendig

Kwarts is een van de hardste mineralen ter wereld. Dit maakt onze producten zeer duurzaam, met een hoge weerstand tegen zuren.

Nadelen composiet

– Composiet kan niet tegen waterafstotende / bleek en oplos middelen.

Dit tast de natuurlijke glans aan.

– Temperatuur

Composiet is opgebouwd met Kwarts en Hars. Hars kan niet tegen warmte. Een hete pan kan kringen en of breuk als gevolg hebben.

– Niet UV bestendig.

Composiet kan verkleuren door blootstelling aan zonlicht.