DEKTON Keukenblad

Dekton keukenblad | Dekton kopen

Een dekton keukenblad, bent u al bekend met Dekton, de revolutie op het gebied van natuursteen? Bij aanrechtblad-kopen.nll kunt u ook terecht voor deze uiterst indrukwekkende natuursteen, welke de voordelen van keramiek en composiet combineert tot de perfecte natuursteen.

Dekton is een materiaal dat in 2013 ontwikkelt is door Cosentino, het moederbedrijf achter Silestone, een gerenommeerd merk dat onder andere composiet produceert. Het is dus een relatief nieuw product maar heeft nu al de markt van natuursteen op zijn kop gezet.

Hieronder leggen we meer uit over het materiaal, hoe het tot stand is gekomen en hoe het vrijwel onverwoestbaar is. Daarnaast treft u hier ook onze selectie van Dekton stenen aan.

Dekton Keukenblad | Meer over de ontwikkeling van Dekton.

Dekton is de nieuwe ontdekking op het gebied van natuursteen en belooft veel goeds. Het combineert de voordelen van andere samengestelde materialen als keramiek en composiet maar dan in één steen.

Het materiaal is het resultaat van jarenlang uitgebreid onderzoek naar de perfecte natuursteen. In de laboratoria van Cosentino is men er in geslaagd om de omstandigheden waarin natuurstenen als graniet en marmer miljoenen jaren geleden zijn gevormd in de aardbol zo goed mogelijk na te bootsen.

Met behulp van deze technologie, Particle Sintering Technology (PST), worden glas, porselein en kwarts samengesmolten in één materiaal. Bovendien ontstaat er bij dit proces een chemische reactie waardoor de hardheid en sterkte van het eindproduct nog verder wordt verbeterd.

Het resultaat is Dekton, een natuursteen dat op het moment het meest onverwoestbare materiaal is in de wereld van keukenbladen en ook dit materiaal kunt u bij ons aanschaffen.

Dekton keuken blad | Alle voordelen op een rij

Het productie proces van Dekton is erg indrukwekkend en verantwoordelijk voor de waslijst aan voordelen die het materiaal te bieden heeft. Altijd al een keukenblad willen hebben dat geen last van krassen, stoten, hitte, vlekken en alle andere gangbare vormen van schade aan een keukenblad? een Dekton keukenblad is het antwoord.

Dekton kan nog het best vergeleken worden met keramiek, maar dan nog harder en beter bestand tegen de hitte. Bovendien is een Dekton keukenblad volledig waterdicht. Zelfs op microscopisch zijn er geen microdefecten zichtbaar, waardoor het materiaal volledig homogeen is. Hierdoor kan er geen vocht in het blad trekken en blijven bacteriën tot aan het oppervlak zodat u deze eenvoudig kunt opvegen.

Alles wat u dus van een keukenblad wenst, vindt u terug in een dekton keukenblad. Het wordt dan ook wel gezien als de ultieme natuursteen!

Dekton keukenblad | Zijn er ook nadelen?

De grote vraag die onherroepelijk naar boven komt, is de volgende vraag: heeft een Dekton aanrechtblad überhaupt nadelen? Als we een Dekton keukenblad puur beoordelen op fysieke kwaliteiten, dan heeft het materiaal namelijk geen minpunten. Een dekton keukenblad heeft geen zwakke punten en zal dus er dus altijd prachtig uit blijven zien.

Dekton keukenblad | Kleuren

Op het moment heeft Dekton echter wel wat bezwaren, als u er voor kiest om zich hier aan te storen. Aangezien een Dekton keukenblad wordt vervaardigt met gepatenteerde technologieën met slechts een enkele aanbieder, liggen de prijzen van een Dekton keukenblad hoger dan andere natuurstenen keukenbladen, waaronder keramiek. Nu bespaart u uzelf een hoop geld omdat u nooit meer een vervangend blad nodig heeft, maar de initiële kosten van een Dekton keukenblad zijn dus wat hoger.

In het begin was het kleuren aanbod van Dekton nog niet zo uitgebreid als dat van composiet of keramiek. Hier is natuurlijk wel verandering in gekomen aangezien de technologie toen nieuw was. Bovendien zijn de kleuren die wij aanbieden behoorlijk divers, ook al is het aanbod niet zo groot als andere natuurstenen.

Dekton aanrechtblad | Dekton keukenbladen kopen

Wilt u weten of het kopen van een Dekton werkblad een geschikte optie voor u is? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Zorg ervoor dat u van te voren een notitie maakt van de maten van uw huidige keukenblad. Als het om een keukenblad voor een nieuwe keuken gaat, dan is het belangrijk om de maten op te meten. Voor hulp kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

Heeft u eenmaal een goedidee van de specificaties van het dekton keukenblad dat u wilt bestellen, dan is het invullen van ons offerte formulier geen probleem. Eenmaal ingevuld zorgen wij ervoor dat u van ons binnen no-time een prijs ontvangt.