Dekton.

Bent u op zoek naar een nieuw Dekton keukenblad, Dekton badkamer blad of Dekton balie blad ? Aanrechtblad-kopen.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze! Bij Aanrechtblad-kopen.nl krijgt u een transparant advies over elk materiaal, zodat u een materiaal uitkiest wat aansluit bij uw wensen. Onderstaand vind u de voor en nadelen van Dekton. Dit is op van gebruikservaringen, leverlanciers bezoek en bovenal jarenlange vakkennis.

Voordelen Dekton.

– Dekton is :

– UV Bestendigheid
Een UV bestendig materiaal. Dit houd in dat het zowel binnen als buiten te gebruiken is. Ligt uw werkblad dicht bij het raam ? Geen zorgen! Dekton zal niet verkleuren.
– Krasbestendigheid
Momenteel een van de hardste materialen op de bladen markt. Dekton zal niet krassen als u er met een pan eroverheen schuift of met een mes op snijdt. Toch adviseren wij het gebruik van een snijplank om uw messen tegen het hardere Dekton te beschermen.
– Vlek bestendig
niet opgebouwd met het bestandsdeel hars. Waar bijvoorbeeld Composiet werkbladen wel vlek bestendig zijn , is Dekton ook nog bestendig tegen chemicaliën als bleekmiddel , ovenreiniger en andere agressieve middelen zonder hier hinder aan te ondervinden.
– Hittebestendig
Hittebestendig. Warme pannen en/of ovenschalen kunnen zonder problemen op het blad geplaatst worden zonder enige kans van schade.
– Slijtvast
Een van de hardste materialen ,hierdoor bijzonder slijtvast. Bij dekton hoeft u gedurende de gehele levensduur niks aan het oppervlak toe te passen.
– Bestand tegen kou
niet gevoelig voor temperatuur verschillen. niet door hitte en niet door kou. dit maakt het perfect geschikt voor buiten gebruik.
– Buigvast
Zeer buig vast. Heeft u een keukeneiland met een overhangende bar? Tot 30 cm is dit zonder ondersteuning mogelijk!
– Waterdicht
Homogeen wat inhoud dat het oppervlak compleet gesloten is. Zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Zie ook aanrechtblad-kopen.nl/dektononderhoud.

Nadelen Dekton.

Dekton kent behalve de prijs geen noemenswaardige nadelen. Doordat het product zo goed ontwikkeld is, met uitstekende service en garantie voorwaarden is het duurder als bijvoorbeeld composiet, graniet, keramiek of terrazzo. Daar tegenover staat een onderhoudsvrij product dat levenslang meegaat.