Garantie op natuursteen

Garantie krijgt u bij aanrechtbladen-kopen.nl standaard. Dit houd in fabrieksgarantie en service. Maar liefst 5 jaar op de steen zelf en 2 jaar op de spoelbakken, kranen en overige accessoires.

Garantie op natuursteen | Een werkblad kopen

Wij ontvangen vaak vragen over de garantie. En terecht – een aankoop van een aanrechtblad is niet zomaar iets. Niet alleen de aanrechtbladen die u via onze website aanschaft, maar ook op de kranen, spoelbakken en overige accessoires geven wij garantie. Wij staan garant voor alle productiefouten in onze aanrechtbladen. Wij vinden dat onze bladen jarenlang esthetisch en technisch hun functie moeten vervullen. Mochten er toch problemen met uw aanrechtblad ontstaan dan worden deze, met inachtneming van de algemene voorwaarden voorwaarden, hersteld (zonder voorrijkosten).

Garantie op natuursteen | Wij leveren enkel kwaliteit

Wij ervaren zeer weinig defecten aangezien onze producten van een goede kwaliteit zijn. Indien er toch een defect optreedt vragen we u contact op te nemen via ons contact formulier of telefoonnummer aangezien we vaak telefonisch het defect kunnen verhelpen.

Garantie op natuursteen | Lagere prijs betekend niet minder garantie

Onze scherpe prijzen betekenen niet dat we inboeten op kwaliteit en service. Juist niet! Wij kunnen onze prijzen scherp stellen doordat we geen dure showrooms, opslaglocaties, verkopers, kantoren en wagenparken willen bezitten. Dit scheelt u als consument vele tientallen procenten die wij niet 1 op 1 hoeven door te berekenen. De tijd die wij overhouden gebruiken wij juist om kwaliteit en service te optimaliseren.

Garantie op natuursteen | Nog niet overtuigd? wij helpen u graag verder!

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over stenen ter oriëntatie? Wij helpen u graag, ook al heeft u niet de intentie om een aanrechtblad aan te schaffen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden, de verschillende soorten stenen en het verschil in kwaliteit (wij bieden bijvoorbeeld een budgetlijn aan – wat soms op andere websites niet als budget aangemerkt wordt en klakkeloos als ‘gewone’ lijn wordt aangeboden). Zo zullen wij u altijd adviseren om voor een niet-budget steen te kiezen. Niet uit eigenbelang, maar omdat de meerprijs écht opweegt tegen het kwaliteitsverschil in gebruik, slijtage en de dikte. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen bij de FAQ alsmede onze video pagina.

Geef een antwoord