HOE ZIJN ONZE GOEDKOPE WERKBLADEN MOGELIJK?

Goedkope werkbladen? Voordat u onze website bezocht, zou u misschien nooit bedacht hebben dat u natuursteen zou kunnen veroorloven. Natuurstenen werkbladen zijn elegant, duurzaam, extreem sterk en bovendien erg praktisch. Maar daar staat vaak ook een flink prijskaartje tegenover. Wij kunnen echter goedkope werkbladen van granietterrazzokeramiek en composiet leveren. Onze prijzen liggen ver onder de prijzen die u zou verwachten van top kwaliteit natuursteen.

Dat is echter nog niet alles. We bieden niet alleen goedkope werkbladen van A merken voor een zeer scherpe prijs. We geven ook nog eens 5 jaar garantie op deze bladen en leveren deze voor u bij u thuis af. Bovendien kunnen wij deze ook nog eens voor u installeren. Voor het laatste betaalt u overigens wel een klein beetje extra.

Goedkope werkbladen : Hoe is dit mogelijk?

Hoe is het mogelijk dat wij zulke goedkope werkbladen kunnen aanbieden aan onze klanten. Maken wij überhaupt wel winst en hoe houden wij ons hoofd boven water? Maakt u zich maar geen zorgen, met ons gaat alles goed. Mede omdat wij uitstekende service, hoogwaardige producten en gunstige garantievoorwaaren aanbieden voor aantrekkelijke prijzen, blijven wij relevant op de markt.

We maken dit mogelijk door zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Voor ons geen dure pakhuizen vol met aanrechtbladen, tafelbladen en badkamerbladen. Wij dienen na het accepteren van een offerte een order in bij onze natuursteen fabriek en laten dus alles speciaal op maat maken. Wij hebben ook geen uitgebreide showroom met allerlei toeters en bellen. U kunt bij ons langskomen voor een aantal samples van de verschillende soorten steen en afwerkingen die wij aanbieden. Om een weloverwogen keuze te maken is dit meer dan genoeg.

Al het geld dat wij besparen door direct bij onze leveranciers in te kopen, rekenen wij door in onze prijzen. U als klant profiteert dus direct van onze bescheiden leveringsketen. En zeg nu zelf, u betaalt toch liever ook minder voor dezelfde kwaliteit werkbladen?

Goedkope werkbladen : Alle bestellingen zijn dus direct afkomstig van de fabriek?

Dat klopt helemaal. Als u er voor kiest om ook te profiteren van onze goedkope werkbladen dan worden deze rechtstreeks vanuit de natuursteen fabriek bij u thuis geleverd. De enige tussenschakel zijn wij. Er zit geen grootgrutter, afzonderlijk transportbedrijf of ander tussenpersoon tussen de fabriek en u. Dit betekent niet alleen dat u minder hoeft te betalen voor uw aanrechtblad, maar ook dat deze sneller geleverd kan worden. We leveren binnen maximaal 5 weken, maar vaak kunnen we uw bestelling eerder realiseren.

Leveren jullie ook goedkope werkbladen naar mijn woonplaats?

Zolang u in de Benelux woonzaam bent, kunnen wij onze goedkope werkbladen bij u leveren. Ons team van professionals levert door heel Nederland, België en Luxemburg. Naast het leveren van werkbladen, kunnen zij ook, voor een kleine vergoeding, de installatie verzorgen. Daarnaast kunt u bij hen meteen terecht voor advies en instructies voor het onderhoud van de werkbladen.

Een offerte opvragen van onze goedkope werkbladen?

Wilt u weten wat wij verstaan onder goedkope werkbladen? Vraag dan snel een offerte aan!