Granieten Aanrechtblad | De beste kwaliteit graniet.

een granieten aanrechtblad kopen doet u niet zomaar. U wilt een weloverwogen beslissing maken. Een granieten aanrechtblad gaat namelijk minimaal tien jaar mee. Het is dus cruciaal dat u een aanrechtblad kiest dat er zowel mooi uit ziet, als goed bestand is tegen alle vormen van schade en slijtage die zich in een keuken voor kunnen doen.

Onze aanrechtbladen scoren op beide vlakken hoog. We bieden aanrechtbladen van top kwaliteit graniet aan in diverse kleuren en afwerkingen. Het is dus niet moeilijk om een granieten aanrechtblad te vinden die perfect bij uw keuken past.

Granieten Aanrechtblad | Onze aanrechtbladen kunnen tegen een stootje

Een granieten aanrechtblad krijgt over de jaren heen heel wat te verduren. U staat immers iedere dag in de keuken en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het komt regelmatig voor dat u per ongeluk met een scherp mes over het oppervlak heen gaat, een hete pan of ovenschaal op het granieten aanrechtblad plaatst of een glas met drinken omstoot. Als u heeft gekozen voor een granieten aanrechtblad van onze winkel, dan hoeft u zich om al deze zaken geen zorgen te maken.

Graniet is van nature al heel erg sterk. Het materiaal is voor een groot deel opgebouwd uit kwartsiet en is daarom extreem hard. Bovendien heeft de steen miljoenen jaren de tijd gekregen om van kokend heet magma af te koelen naar een keiharde steen die koud aanvoelt.

Er zit echter degelijk verschil tussen de verschillende varianten van graniet die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij kiezen ervoor om enkel met de beste kwaliteit graniet te werken om ervoor te zorgen dat onze aanrechtbladen daadwerkelijk kras-, zuur-, stoot- en slijtvast zijn. Het resultaat is dat u ongestoord en zonder zorgen aan het werk kunt in uw keuken.

Granieten Aanrechtblad | Onze aanrechtbladen zijn makkelijk te onderhouden

Onderhoud van een natuurproduct kost over het algemeen meer tijd en moeite. Graniet is een materiaal dat rechtstreeks uit de grond komt en daarom nog haar natuurlijke uitstraling en eigenschappen heeft behouden. Toch houdt dit in het geval van onze aanrechtbladen niet in dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van uw aanrechtblad. Zolang u rekening houdt met de unieke eigenschappen van uw graniet aanrechtblad, zult u tegen geen enkel probleem aanlopen.

Eén van de eigenschappen van graniet welke een rol speelt bij het onderhouden van uw aanrechtblad, is dat het materiaal niet volledig waterdicht is. De structuur van graniet kent lege ruimtes waar vloeistoffen, oliën en vetten zich kunnen ophopen. het is dus van belang dat u uw granieten aanrechtblad regelmatig schoonmaakt en om de 4 maanden impregneert om vlekvorming te voorkomen.

Graniet Aanrechtblad | Bepaal zelf het uiterlijk van uw aanrechtblad

Bij ons kunt u zelf bepalen hoe uw natuurstenen aanrechtblad eruit komt te zien. We bieden u de mogelijkheid aan om uit een groot assortiment van kleuren, afwerkingen en randen te kiezen, zodat u een persoonlijke touch kunt geven aan uw keuken met een door u samengesteld aanrechtblad.

We zijn op zoek gegaan naar de mooiste en beste kwaliteit graniet, zodat wij op onze site een ruime keuze aan verschillende kleuren kunnen aanbieden. Graniet is in meer kleuren verkrijgbaar dan enkel de diverse grijstinten waar de meeste mensen mee bekend zi jn. U kunt dan ook een granieten aanrechtblad in de kleur groen, roze, rood, bruin of oranje bestellen.

In onze fabriek in Italië kunnen we daarnaast niet alleen uw aanrechtblad op maat snijden. We kunnen deze ook voorzien van een speciale afwerking waardoor uw aanrechtblad een rustiek of juist een zeer gelikt uiterlijk krijgt. We laten de keuze volledig over aan u! Wij denken graag met u mee over een granieten aanrechtblad.