KERAMIEK

Bent u op zoek naar een Keramiek keukenblad, Keramiek badkamerblad of Keramiek balieblad? Aanrechtblad-kopen.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze! Bij Aanrechtblad-kopen.nl krijgt u een transparant advies over elk materiaal, zodat u een materiaal uitkiest dat aansluit bij uw wensen. Onderstaand vindt u de voor en nadelen van Keramiek.

VOORDELEN KERAMIEK

UV-BESTENDIG

Een UV bestendig materiaal. Dit houd in dat het zowel binnen als buiten te gebruiken is. Bevindt uw werkblad zich dicht bij het raam? Geen zorgen! keramiek zal niet verkleuren.
 

KRASBESTENDIG

Momenteel één van de hardste materialen op de bladenmarkt. Keramiek zal niet krassen als u er met een pan eroverheen schuift of met een mes op snijdt. Toch adviseren wij het gebruik van een snijplank om uw messen tegen het hardere keramiek te beschermen.
 

VLEKBESTENDIG

niet opgebouwd met het bestandsdeel hars. Waar bijvoorbeeld Composiet werkbladen wel vlek bestendig zijn , is Dekton ook nog bestendig tegen chemicaliën als bleekmiddel , ovenreiniger en andere agressieve middelen zonder hier hinder aan te ondervinden.
 

TEMPERATUUR

Keramiek is hittbestendig. Warme pannen en/of ovenschalen kunnen zonder problemen op het blad geplaatst worden zonder enige kans van schade. Daarnaast is keramiek ook uitstekend bestand tegen kou. 
 

LICHTGEWICHT

De platen van 3 mm dik wegen slechts 7 kg/m² en de platen van 12 mm slechts 30 kg/m².

NADELEN KERAMIEK

Keramiek is niet goed bestand tegen puntbelasting. Hierdoor kan het blad onherstelbaar beschadigd raken.

BEKIJK AL ONS KERAMIEK NEEM CONTACT MET ONS OP