Keramiek.

Bent u op zoek naar een nieuw Keramiek keukenblad, Keramiek badkamer blad of Keramiek balie blad ? Aanrechtblad-kopen.nl helpt u graag met het maken van de juiste keuze! Bij Aanrechtblad-kopen.nl krijgt u een transparant advies over elk materiaal, zodat u een materiaal uitkiest wat aansluit bij uw wensen. Onderstaand vind u de voor en nadelen van Keramiek. Dit is op van gebruikservaringen, leverlanciers bezoek en bovenal jarenlange vakkennis.

Voordelen Keramiek.

– Keramiek is :

– UV Bestendigheid
Een UV bestendig materiaal. Dit houd in dat het zowel binnen als buiten te gebruiken is. Ligt uw werkblad dicht bij het raam ? Geen zorgen! keramiek zal niet verkleuren.
– Krasbestendigheid
Momenteel een van de hardste materialen op de bladen markt. Dekton zal niet krassen als u er met een pan eroverheen schuift of met een mes op snijdt. Toch adviseren wij het gebruik van een snijplank om uw messen tegen het hardere Dekton te beschermen.
– Vlek bestendig
niet opgebouwd met het bestandsdeel hars. Waar bijvoorbeeld Composiet werkbladen wel vlek bestendig zijn , is Dekton ook nog bestendig tegen chemicaliën als bleekmiddel , ovenreiniger en andere agressieve middelen zonder hier hinder aan te ondervinden.
– Hittebestendig
Hittebestendig. Warme pannen en/of ovenschalen kunnen zonder problemen op het blad geplaatst worden zonder enige kans van schade.
– Slijtvast
Een van de hardste materialen ,hierdoor bijzonder slijtvast. Bij dekton hoeft u gedurende de gehele levensduur niks aan het oppervlak toe te passen.
– Bestand tegen kou
niet gevoelig voor temperatuur verschillen. niet door hitte en niet door kou. dit maakt het perfect geschikt voor buiten gebruik.
– Buigvast
Zeer buig vast. Heeft u een keukeneiland met een overhangende bar? Tot 30 cm is dit zonder ondersteuning mogelijk!
– Waterdicht
Homogeen wat inhoud dat het oppervlak compleet gesloten is. Zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Zie ook aanrechtblad-kopen.nl/dektononderhoud.

– 100 % Natuurlijk

Zonder kunstharsen. Geeft geen enkele stof af die schadelijk is voor omgeving of milieu.

– 100 % Recyclebaar

Recyclebaar : Iedere plaat Neolith bestaat voor bijna 52% uit gerecyclede grondstoffen.

– Lichtgewicht

De platen van 3 mm dik wegen slechts 7 kg/m² en de platen van 12 mm slechts 30 kg/m².

Nadelen Keramiek.

– Keramiek kan niet goed tegen puntbelasting. Het kan hierbij breken en hierdoor onherstelbare schade aan het blad aanrichten.