MARMER

Marmer is verkrijgbaar in verschillende diktes afmetingen en afwerkingen. Hieronder vindt u de specificaties voor marmer.

DIKTES

Marmeren werkbladen zijn verkrijgbaar in de volgende diktes:

20mm

30mm

Daarnaast kan marmer worden opgedikt van 30 mm tot zelfs 200 mm hoogte! Dit gebeurt op een zeer solide wijze waarbij er altijd een hoge kwaliteitsnorm is. Bij ons zult u geen bladen aantreffen met een grotere facet dan 3 mm, of een duidelijk zichtbare lijmnaad tussen de twee 45 graden delen. Onze opgedikte bladen worden voorzien van het sterke, lichte en stijve aluminium. Indien gewenst houden wij (tegen meerprijs) rekening met de doorloop van aderen in de verstek te zetten delen. Dit kan uiteraard ook als er sprake is van één of meerdere stolwanden

AFMETINGEN

Marmer heeft een standaardmaat van tenminste 2800 x 1600mm. Doordat marmer een natuurlijk product is verschillen de afmetingen per plaat. Zo heeft Aanrechtblad-kopen.nl een groot assortiment platen van langer dan 3000 mm en bezitten we zelfs platen tot 3300mm uit éen stuk. Aanrechtblad-kopen.nl heeft de actuele voorraad en afmetingen altijd direct inzichtelijk door een online warehouse.

AFWERKINGEN

Marmer heeft de volgende afwerkingen:

  • Polished (gepolijst/glanzend)
  • Gezoet (mat)
  • Leather (mat met klein reliëf)
  • Gebrand (ruw)