In de zoektocht naar een nieuw of vervangend aanrechtblad heeft u waarschijnlijk al veel voorbij zien komen. Om de juiste keuze te maken is het goed om te weten wat u zoekt. Op onze website aanrechtblad-kopen.nl leggen wij u zo goed mogelijk het verschil tussen alle materialen soorten uit.
 
Aanrechtblad-kopen.nl heeft 8 verschillende materiaalsoorten :
 

Graniet

Graniet straalt luxe uit en is ook nog eens praktisch. Het is niet voor niks dat graniet een van onze meest verkochte steensoorten is. Doordat aanrechtblad-kopen.nl vrij kan inkopen hebben wij een breed assortiment met waanzinnige platen graniet. Deze kan u bekijken via ons online warehouse.

Meer weten? Lees verder op de productpagina van graniet.

Belgisch Hardsteen

Denkt u aan een landelijke keuken dan kan een Belgisch hardstenen aanrechtblad niet missen. Belgisch hardsteen valt op door haar blauw-grijze kleur met witte aderen en fosielen. Bij Aanrechtblad-kopen.nl komt Belgisch hardsteen ook echt uit België, bij ons geen goedkope Chinese import!

Meer weten? Lees verder op de productpagina van Belgisch hardsteen.

Marmer

Terug van weggeweest! Marmer wordt al eeuwenlang gebruikt voor allerlei toepassingen maar tegenwoordig weer veel te vinden in de Nederlandse keuken. Dit is ook niet heel gek, marmer geeft ieder project een prachtige natuurlijke uitstraling. Al onze platen marmer zijn te zien in ons online warehouse.

Meer weten? Lees verder op de productpagina van Marmer.

Keramiek

Kras bestendig, hitte bestendig en waterdicht zijn slechts enkele van de vele goede eigenschappen van Keramiek. Wilt u uw aanrechtblad gebruiken zonder er omkijken naar te hebben? Keramiek is het antwoord.

Meer weten? Lees verder op de productpagina van Keramiek.

Dekton

Natuursteen opnieuw uitgevonden maar dan enkel met positieve eigenschappen. Met een Dekton aanrechtblad is uw keuken af.

Meer weten? Lees verder op de productpagina van Dekton.

Composiet

Al jarenlang het meest verkochte product als men een onderhoudsvrij werkblad wenst. Composiet is al tientallen jaren verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat er veel kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn tegen zeer schappelijke prijzen.

Meer weten? Lees verder op de productpagina van composiet.

Beton

Beton wordt niet alleen in de bouw gebruikt, het kan ook prima als aanrechtblad fungeren. Het is robuust en geeft een tijdloze uitstraling.

Meer weten? Lees verder op de productpagina van Beton.

 

Terrazzo

Iedereen heeft wel eens een terrazzo werkblad  of vloer gezien. Het doet men denken aan ”vroeger”. Als sinds de 15e eeuw wordt terrazzo vervaardigt. Tegenwoordig erg populair als aanrechtblad.

Meer weten? Lees verder op de productpagina van Terrazzo.

ONTDEK ONZE STEENSOORTEN

[/section]