NATUURSTEENFABRIEK

Het gros van onze werkzaamheden vindt plaats in de Natuursteenfabriek. Met behulp van de modernste machines en de meest geavanceerde technieken worden natuurstenen op professionele wijze op maat gesneden, bewerkt en aangepast om te voldoen aan de specificaties van onze klant, u dus. En wanneer het natuurstenen werkblad eenmaal klaar is, wordt deze direct bij u voor de deur afgeleverd. Ons leveringsproces bevat geen onnodige schakels.

WAAROM WIJ ENKEL VOOR DE BESTE LEVERLANCIERS KIEZEN

De Natuursteenfabriek speelt een grote rol in de diensten die wij leveren. Wij kiezen ervoor om enkel zaken te doen met de meest toonaangevende producenten van terrazzo, graniet, keramiek en composiet. Zo bent u dus verzekerd van topkwaliteit werkbladen waar u jarenlang van kunt genieten.

De fabrikanten waarmee wij samenwerken, nemen hun werkzaamheden serieus. Al hun processen zijn op alle vlakken geoptimaliseerd. Bovendien maken zij gebruik van de beste machines die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Dit is noodzakelijk omdat het natuursteen tijdens het bewerken en op maat snijden behoorlijk wat te verduren krijgt. Door trillingen door de stenen materialen te minimaliseren, worden breuken en barsten voorkomen. Hierdoor kunnen zij een eindproduct afleveren dat voldoet aan alle kwaliteitseisen en verwachtingen.

WAT GEBEURT ER IN DE NATUURSTEENFABRIEK?

Een aantal voorbeelden van technieken die gebruikt worden tijdens het bewerken en op maat snijden van natuurstenen materialen zijn de waterjettechniek en de RIM Cutting Disk techniek. De stenen worden bovendien enkel door middel van machines verplaatst tenzij het echt niet anders kan. Op deze manier worden er zo min mogelijk stenen beschadigd. Neem vooral ook eens een kijkje in de galerij van de Natuursteenfabriek onderaan deze pagina.

VRAGEN OVER DE NATUURSTEENFABRIEK EN ONZE PRODUCTEN

Heeft u na het lezen over de Natuursteenfabriek nog vragen over het productieproces? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden.

CONTACT

WAT KOST EEN WERKBLAD UIT DE NATUURSTEENFABRIEK?

Wij geven u graag een goed beeld van de prijs van uw nieuwe werkblad. De prijzen per strekkende meter zijn te vinden bij de producten. Voor een complete prijsopgave kunt u een offerte aanvragen door het formulier in te vullen.

OFFERTE AANVRAGEN

GALERIJ