BETAAL NIET TEVEEL

Natuursteen vensterbank kopen? Dit betekent dat u op onderzoek uit moet. Hoe anders bepaalt u welke vensterbank het best past bij uw persoonlijke voorkeur, budget en situatie. aanrechtbladen-kopen.nl maakt het doen van onderzoek echter een stuk makkelijker aangezien we zoveel verschillende stenen aanbieden.

Op onze site kunt u terecht voor meer dan 600 verschillende varianten van natuursteen. Omdat we dus vrijwel iedere steen in onze winkel aanbieden, kunt u in één keer alle mogelijkheden voor een vensterbank bekijken. Na het doornemen van ons assortiment hoeft u dus nergens anders te kijken.

Het helpt natuurlijk ook als u zich verder inleest over de voordelen en toepassingen van natuursteen. Hieronder treft u meer informatie over onze vensterbanken. Daarnaast kunt u ook contact op nemen met onze helpdesk.

VENSTERBANKEN VAN ABSOLUTE TOPKWALITEIT

Een vensterbank van steen is een steengoede keuze als u op zoek bent naar het beste van het beste. Natuursteen staat bekend als een extreem duurzaam en stevig materiaal en daarom is het overal ter wereld erg geliefd. Bovendien is natuursteen niet alleen erg sterk, maar ook ontzettend mooi.

Het uiterlijk van een vensterbank van steen kan sterk verschillen per steen. We hebben de stenen met een modern uiterlijk, zoals Dekton, composiet en keramiek, stenen met een robuust, natuurlijk uiterlijk zoals graniet en basalt en stenen met een zeer uniek en opvallend uiterlijk zoals leisteen, hardsteen en marmer.

Al deze stenen vindt u terug in onze collectie van stenen. In onze fabriek kunnen we elk van deze stenen zagen in een prachtig, hoogwaardig vensterbank. Aangezien onze stenen geleverd worden door gerenommeerde merken als Silestone, Caesarstone, Granith en Diresco, kunnen wij de kwaliteit van onze vensterbanken garanderen.

WAT MAAKT NATUURSTEEN EEN GOEDE KEUZE?

Aan de hand van de voorbeelden op onze site kunt u zien dat natuursteen een merkwaardig doch wonderschone uitstraling heeft. Dit is echter niet het belangrijkste argument om voor een vensterbank van natuursteen te kiezen.

Een vensterbank moet vooral erg sterk en duurzaam zijn. U wilt namelijk op uw vensterbank mooie spulletjes zetten om uw huis aan te kleden. Ook de vensterbank zelf vervult een esthetische rol, dus u wilt dat deze zolang mogelijk mooi blijft. Onze stenen slagen zeker in de missie aangezien deze lastig te beschadigen zijn.

Veel van onze stenen zijn kras-, stoot-, slijt- en zuurvast. Bovendien is de kans op het ontstaan van vlekken en donkere kringen klein aangezien veel van de stenen waterdicht zijn. De eigenschappen verschillen natuurlijk per steen, maar u kunt er van op aan dat al onze stenen tegen een stootje kunnen en dus uitermate geschikt zijn voor een vensterbank.

EEN VENSTERBANK OP MAAT ZAGEN

Wanneer u eenmaal voor een steen uit onze omvangrijke selectie heeft gekozen, zijn er nog een aantal andere stappen die u moet ondernemen voor het laten vervaardigen van dé ideale vensterbank. De belangrijkste stap in het proces is het bepalen van de afmetingen van de vensterbank.

De vensterbank moet precies onder het raamkozijn passen. Vaak is er meubilair tegen het raam aan geschoven, zoals een bank of een bijzettafeltje, of bevindt zich een centrale verwarming onder het kozijn. Houd bij het opmeten van de maten rekening met deze zaken zodat u niet een te breed of te lang vensterbank laat maken.

De dikte van de vensterbank is ook belangrijk en dan met name voor de uitstraling. Voor sommige kamers werkt een extra dik blad het beste, terwijl u voor een moderne look het beste voor een extra dunne variant kunt kiezen. De standaard maten zijn 12 mm, 20 mm en 30 mm dik. In de fabriek kunnen we uw vensterbank echter opdikken.
Aangezien we hiervoor weinig extra materiaal gebruiken, wordt de vensterbank niet opeens extreem prijzig of zwaar.

NATUURSTEEN PAST OOK BINNEN UW BUDGET

Nu u heeft kunnen lezen waarom een vensterbank van natuursteen zo geliefd is, bent u geïnteresseerd in een vensterbank van steen in uw eigen huis. Maar hoe zit het de prijs? Natuursteen heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een prachtig, chique materiaal met een royale prijs. Dat is echter niet altijd het geval.

Wij kunnen vensterbanken en andere producten, zoals aanrechtbladen, badkamerbladen en tafelbladen, van natuursteen aanbieden voor prijzen die onder het gemiddelde liggen. De kwaliteit ligt echter ver boven het gemiddelde en daarom bent u dus vele malen goedkoper uit.

OFEERTE AANVRAGEN