NATUURSTEEN WERKBLAD BESTELLEN

Natuursteen werkblad bestellen? Het plaatsen van een natuursteen werkblad is een belangrijke stap naar het creëren van een gezellige of deftige atmosfeer in uw huishouden. In ons assortiment vindt u aanrechtbladentafelbladen en badkamerbladen vervaardigd uit verschillende materialen: granietcomposietkeramiek en terrazzo.

In de aparte product pagina’s en onze video pagina kunt u meer lezen over de verschillende steensoorten. Heeft u echter al uw gedachten opgemaakt, dan kunt u meteen door met het plaatsen van een bestelling.

Hoe kan ik een natuursteen werkblad bestellen?

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling te plaatsen op onze site. We werken op basis van offertes. Afhankelijk van uw specificaties stellen wij gratis voor u een vrijblijvende offerte voor u op. Nadat u deze offerte goedkeurt, zal de order doorgegeven worden aan de natuursteen fabriek en kunnen wij uw bestelling leveren. Als u gewend bent om te winkelen in een webwinkel werkt het proces dus net even anders.

Natuursteen werkblad bestellen: Waar kan ik een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen is heel gemakkelijk. U kunt een offerte aanvragen op onze site door naar het offerteformulier te gaan en deze in te vullen. Controleer voordat u op verzenden drukt s.v.p. alle belangrijke details zoals uw persoonlijke gegeven, steensoort en afmetingen.

Natuursteen werkblad bestellen: Welke informatie is belangrijk voor de offerteaanvraag?

Om een offerte op te kunnen stellen, zijn een aantal specificaties noodzakelijk. Zonder deze specificaties kunnen we geen prijsopgave voor u opstellen. U zult bij het invullen van het offerteformulier in ieder geval de steensoort, het soort werkblad en de afmetingen van het werkblad moeten doorgeven. In het geval van specificaties als de dikte van het natuursteen werkblad, de type afwerking en de randen zullen we, indien geen speciale instructies worden opgegeven, uitgaan van hetgeen wat standaard is.

Natuursteen werkblad bestellen: Is dit inclusief het monteren van het natuursteen werkblad?

Nee, alle offertes die wij opstellen voor klanten is inclusief de levering en exclusief de montage. Als u dus graag dat wij niet alleen de werkbladen aan u leveren, maar ook meteen installeren, dan zult u rekening moeten houden met extra kosten.

Aangezien onze prijzen relatief laag zijn en een goede installatie een natuursteen werkblad minstens net zo belangrijk is als de kwaliteit ervan, raden we over het algemeen aan om gebruik te maken van deze service.

Natuursteen werkblad bestellen: Ik ga akkoord met de offerte. Hoe betaal ik?

Wanneer wij u een offerte hebben voorgelegd en u op dit aanbod wilt ingaan, hebben wij een betaling nodig voordat wij over kunnen gaan op het leveren van de bladen. U kunt het openstaande bedrag betalen door middel van een overschrijving naar ons bankrekening nummer of dit bedrag met contante middelen voldoen. Een natuursteen werkblad bestellen was nog nooit zo makkelijk!