WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN NATUURSTENEN AANRECHTBLAD ?

Natuurstenen aanrechtblad kopen? Het vervangen of laten plaatsen van een natuurstenen aanrechtblad, badkamerbladtafelblad of andere werkbladen is een proces waar u toch een paar weken voor moet uit trekken. Tussen het moment dat u de bestelling plaatst tot aan het installeren van het natuurstenen aanrechtblad kan een ruime poos zitten.

Bij aanrechtblad-kopen.nl proberen we deze tijd natuurlijk zo kort mogelijk te houden. Omdat wij echter geen grote voorraad aan aanrechtbladen hebben opgeslagen in een magazijn, zullen deze na acceptatie van de offerte gemaakt worden worden. Het voordeel is wel dat u een natuurstenen aanrechtblad krijgt dat volledig voldoet aan uw specificaties.

Betekent dit dat ik maanden moet wachten op het natuurstenen aanrechtblad?

Nee, omdat wij rechtstreeks aanrechtbladen en andere werkbladen bestellen bij onze leveranciers, wacht u maximaal vijf weken op uw bestelling. De wachttijd heeft te maken met het feit dat de natuurstenen producten op maat gesneden en daarna bewerkt moeten worden. Daarna zullen we deze moeten ophalen en afleveren op een tijdstip waarop u thuis kunt zijn

Kan ik mijn natuurstenen aanrechtblad meteen door jullie laten monteren?

Jazeker, als u liever heeft dat wij uw natuurstenen aanrechtblad voor u monteren, dan kunnen wij deze meteen voor u installeren. U hoeft hier dus geen aparte afspraak voor te maken. Het is echter wel noodzakelijk dat u dit van te voren bespreekt met ons aangezien wij meer tijd moeten inplannen voor het installeren van de werkbladen. Bovendien vragen wij een kleine vergoeding voor het uitvoeren van de montage.

Wat als ik de stenen zelf wil aanleveren?

Het is helaas niet mogelijk om zelf één of meerdere stenen aan te leveren om deze in onze natuursteen fabriek op maat te laten snijden en te bewerken. We werken enkel met onze eigen top kwaliteit natuursteen. Als u dus een natuurstenen aanrechtblad of ander soort werkblad wilt bestellen, betaalt u voor de steen zelf evenals de verwerking en levering ervan.

Is het natuurstenen aanrechtblad meteen bruikbaar na installatie?

Alle aanrechtbladen, tafelbladen en badkamerbladen zijn na het monteren ervan door ons team van installateurs meteen bruikbaar. In het geval van een aanrechtblad of badkamerblad met een spoelbak en kraan zult u deze echter eerst moeten aansluiten op de waterleiding. Neem hiervoor contact op met een loodgieter bij u in de buurt.

Zijn de aanrechtbladen ook zelf op te halen?

U kunt ervoor kiezen om aanrechtbladen en andere oppervlakken van natuursteen bij ons op te halen. Voordat u besluit om gebruik van deze optie zult u er bij stil moeten staan dat het standaard is om dit soort producten af te leveren. Wij leveren uw natuurstenen aanrechtblad bijvoorbeeld met een vrachtwagen. Als u weet hoe zwaar en groot de aanrechtbladen zijn, dan zult u begrijpen dat dit echt wel noodzakelijk is.

Als u dus van plan was om de werkbladen met een kennis of familielid op te halen in uw personen auto, dan kunnen we dit alleen maar afraden. Het vervoeren van natuurstenen materialen moet erg zorgvuldig gebeuren. De aanrechtbladen moeten rechtop kunnen staan en bovendien niet omvallen. Daarnaast zullen deze met een groep uit de wagen getild worden.

Bespaar uzelf dus een hoop ellende en laat het natuurstenen aanrechtblad door ons bij u thuis leveren. De kosten die u bespaart door de werkbladen zelf op te komen halen, is het risico niet waard.

Benieuwd wat een natuurstenen aanrechtblad bij ons kost? Vraag snel een offerte aan!