OVERIGE TOEPASSINGEN

Meer over de vele mogelijkheden van natuursteen

Als u al even heeft rondgeneusd op onze site, natuursteen-werkblad.be, dan is het u al opgevallen dat, wanneer u voor steen als materiaal kiest, er heel veel mogelijkheden zijn.

Met meer dan 600 verschillende kleuren en uitvoeringen van natuursteen kunnen wij voor iedere woning aanrechtbladen, badkamerbladen, vensterbanken en tafelbladen naar eigen voorkeur leveren.

Dit is echter slechts het begin. In onze steenfabriek is het mogelijk om iedere steen geheel op maat te zagen. Dit betekent dat de mogelijkheden niet ophouden bij de toepassingen die op onze site worden aangemerkt.

Overige Toepassingen | Onze stenen ook geschikt voor zakelijke doeleinden

Wanneer u onze selectie bekijkt op onze website, dan zult u zien dat veel van onze toepassingen gericht zijn op particulieren. Dit betekent echter niet dat wij de zakelijke markt overslaan. We zijn ook prima in staat om aan bedrijven, winkels, overheidsinstanties en andere organisaties te leveren. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We kunnen aan zakelijke partners, in het geval van een grootschalig project of een grote oplage, onze producten nog goedkoper aanbieden omdat we stenen goedkoper kunnen inkopen en bovendien sneller kunnen bewerken. Dit is zowel voor u als ons profijtelijk!

Heeft interesse in het kopen van onze producten om deze te verwerken in uw eigen koopwaar, dan kunt u dit ook met ons doornemen om te zien wat wel en niet mogelijk is.

Overige Toepassingen | Interessante applicaties van natuursteen

Onze stenen worden het meest gebruikt voor vervaardigen van top kwaliteit werkbladen. Daarnaast zijn ook badkamerbladen, vensterbanken en tafelbladen populair. Er zijn echter een hoop andere mogelijkheden. Hieronder willen we u kennis laten maken met een aantal van deze mogelijkheden.

Een natuursteen werkblad kan bijvoorbeeld prima aangevuld worden met een achterwand van natuursteen. Ook kunt u de muren van uw keuken of woonkamer opfleuren met plinten van steen. Of wat dacht u van een prachtige vloer van natuursteen, opgebouwd uit tegels van steen? Niets kan op tegen de duurzaamheid en uitstraling van graniet, keramiek, terrazzo of composiet.

En dat zijn enkel een aantal voorbeelden voor bij u thuis in uw woning. Winkels kunnen worden opgefleurd met een gevel van natuursteen. Verfraai uw herenhuis of kantoorpand met een trap van natuursteen. Leg bij in uw tuin een terras aan met vloertegels van steen of een vijver met een rand van natuursteen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Overige Toepassingen | De kosten van een speciaal verzoek

De toepassingen die wij op onze site aanduiden zijn dus zeker niet de enige toepassingen die mogelijk zijn voor onze stenen. Als u dus een idee heeft voor een andere applicatie van één of meerdere van onze producten, dan kunt u dit zeker met ons overleggen.

Vul het offerte formulier in en vink de optie “Overige” aan. Geef daarna verder in het daarvoor bedoelde tekstvak aan wat u precies in gedachten heeft. Wees s.v.p. zo specifiek en compleet mogelijk zodat wij binnen één tot twee werkdagen contact met u kunnen opnemen naar aanleiding van uw offerte aanvraag.

Geef een antwoord