WAT MAAKT EEN SILESTONE AANRECHTBLAD ZO BIJZONDER?

Silestone aanrechblad is tegenwoordig een veel gezochte term op google. Dit is niet voor niks ; De kwaliteit van een Silestone aanrechtblad is opperbest, terwijl de prijzen van dit materiaal juist dalen. Onze scherpe prijzen voor aanrechtbladen van composiet zijn hier een goede indicatie van deze trend.

In onze winkel bieden wij composieten producten van meerdere leveranciers aan. Zonder de overige merken tekort te doen is er buitengewoon veel vraag naar een Silestone aanrechtblad. Ook wij zijn van mening dat deze gerenommeerde producent van composiet de beste formule heeft gevonden voor het produceren van betrouwbare werkbladen van composiet.

Silestone aanrechtblad: Wat is Silestone composiet?

Een Silestone aanrechtblad is van een speciaal soort composiet dat wordt geproduceerd door de gelijknamige producent Silestone. Dit composiet is extreem sterk en ontzettend goed bestand tegen krassen, vloeistoffen en andere vormen van schade en slijtage. Het materiaal bestaat voornamelijk uit kwarts (93% tot 94%) en is aangevuld met kleurstoffen, bindmiddelen en eventueel stukjes glas of spiegel voor een speciaal effect.

Silestone onderscheidt zich van de rest dankzij haar uitmuntende kwaliteit en haar unieke anti-bacteriologische laag. Deze voorkomt dat schadelijke bacteriën zich nestelen op de toplaag van het Silestone aanrechtblad waardoor minder onderhoud noodzakelijk is en de keuken bovendien hygiënischer is.

Silestone aanrechtblad: Waarom is Silestone zo geschikt voor in de keuken?

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, beschikken alle werkbladen van Silestone over een speciale anti-bacteriologische laag welke het ophopen van bacteriën voorkomt. Dit is echter bij lange na niet de enige reden waarom Silestone composiet het perfecte materiaal is voor een keukenblad.

Een Silestone aanrechtblad is, omdat het voornamelijk uit kwarts bestaat, ongelooflijk hard. Dit betekent dat het voor een mes vrij lastig is om een kras achter te laten. Het materiaal is, in tegenstelling tot andere natuurstenen, niet poreus waardoor vlekken niet in het gesteente kunnen intrekken en voor kleurschakelingen kunnen zorgen. Het is geen probleem om per ongeluk een warme kop thee op het aanrechtblad te plaatsen en bovendien raakt Silestone composiet niet beschadigd wanneer u toevallig een bijtende stof zoals citroenzuur morst. Redenen genoeg dus om Silestone aanrechtblad te prefereren.

Silestone aanrechtblad: In welke kleuren en afwerkingen is Silestone composiet beschikbaar?

Silestone composiet is, net als andere composiet materialen, verkrijgbaar in talloze kleuren en drie verschillende afwerkingen. Daarnaast werkt Silestone iedere dag aan het ontwikkelen van nieuwe kleuren, patronenen en mogelijke afwerkingen.

De drie afwerkingen waarin een Silestone aanrechtblad beschikbaar is, zijn: suede, volcano en gepolijst. Verder is Silestone composiet beschikbaar in meer dan 60 kleuren. Neem hieronder een kijkje voor ons assortiment.

Naast aanrechtbladen, tafelbladen, badkamerbladen en vensterbanken is het ook mogelijk om vloertegels, spatbladen en plinten van Silestone composiet te bestellen.

Silestone aanrechtblad: Is Silestone composiet dus een veilige keuze?

Ja, zeker! Silestone composiet is een prima keuze, met name voor een aanrechtblad, omdat het zo ontzettend stevig is en erg lang mee gaat. Wij bieden zelfs 25 jaar garantie op uw Silestone aanrechtblad. Het is aannemelijker dat u eerder uw keuken moet vervangen, dan uw keukenwerkblad, als u voor deze oplossing kiest.

Heeft u een mooie kleur gevonden uit ons aanbod van Silestone composiet, vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. We kunnen al binnen enkele weken uw aanrechtbladen leveren.