SILESTONE COMPOSIET

Silestone composiet is naast Santa Margherita een van de grootste topmerken die wij aanbieden op onze website. Composiet Silestone is sterk, heeft een mooie uitstraling en is hygiënisch. Een ideale composiet om als aanrechtblad te gebruiken.

Wat is Silestone composiet ?

Silestone Composiet bestaat voor 93% uit natuurlijke kwarts waardoor het erg hard is. De overige bestanddelen zijn voornamelijk hars en kleurstoffen. Om speciale effecten te krijgen worden er vaak andere materialen aan toegevoegd zoals bijvoorbeeld stukjes glas of granietkorrels. De structuur van dit composiet is erg dicht waardoor het bijna onderhoudsvrij is en goed schoon te houden. U kunt Silestone composiet dan ook op meerdere plekken gebruiken. Denk u hierbij aan de badkamervloer, of het badmeubel. Het keukenblad of zelfs als want bekleding. Doordat wij alles in onze eigen fabriek produceren zijn wij flexibel en kunnen wij snel leveren. Silestone composiet is leverbaar in vele verschillende kleuren die ook regelmatig worden aangepast met nieuwe trends. Composiet Silestone heeft een unieke antibacteriële bescherming die door geen enkele andere composiet fabrikant is toegevoegd.

Is Silestone composiet duurder dan ander composiet?

Silestone composiet heeft een perfecte prijs kwaliteit verhouding en is ook voor uw portemonnee beschikbaar.

Waarom kunnen jullie met scherpe prijzen werken? 

Wij kunnen u scherpe prijzen bieden omdat wij u rechtstreeks leveren van uit de fabriek. Dit zorgt ervoor dat wij geen enorme overhead kosten hebben die wij aan u (de klant) moeten door berekenen. Dit in combinatie met een kosten efficiënt proces zorgt voor u voor een perfecte prijs kwaliteit verhouding zonder dat u hoeft in te leveren op service. Onze dienstverlening is van hoog niveau en we staan dan ook graag voor u klaar. Tevens denken we met u mee naar de beste oplossingen maar ook met uw portemonnee. Wilt u bijvoorbeeld dan een monteur van ons komt installeren? Dat kan! Maar zegt u nee hier bespaar ik liever op en doet u het zelf ook geen probleem. U kunt dan ook eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.