SPOELBAKKEN

In veel huishoudens vindt u op meerdere plekken spoelbakken terug. Niet alleen in de keuken is een spoelbak handig. Ook in de badkamer of in de garage is het praktisch om een spoelbak te plaatsen. U kunt bij aanrechtblad-kopen.nl shoppen voor verschillende spoelbakken. Voor iedere locatie in het huis kunt u een spoelbak vinden in de stijl die perfect past in de omgeving. Van roestvrij staal tot steen en tegeltjes. Ons assortiment is erg breed dus neem snel een kijkje. Bovendien geven wij gratis twee jaar garantie op al onze spoelbakken en kranen. 

SPOELBAKKEN IN ALLERLEI SOORTEN EN MATEN

Bij ons vindt u spoelbakken in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals RVS en diverse soorten steen, spoelbakken met één of twee bakken. Ook kunt u zelf bepalen hoe u deze wilt bevestigen aan uw keukenblad, via een vlakinbouwuitsparing of een onderbouwuitsparing. In het laatste geval kunnen wij, indien deze uitsparingen nog niet aanwezig zijn in uw aanrechtblad, deze voor u uitfrezen.

Het is belangrijk om goed na te denken over de verschillende spoelbakken in uw huis. Een goede spoelbak gaat namelijk een geruime tijd mee. Bij ons hoeft u in ieder geval de eerst komende twee jaar niet aan vervanging te denken, aangezien u twee jaar lang gebruik kunt maken van onze garantie. Over het algemeen gaan onze spoelbakken echter nog veel langer mee.

BEPALEN WELKE SPOELBAK HET BEST PAST BIJ UW AANRECHTBLAD

Als u al een bestaand keukenblad heeft, dan is het belangrijk dat u een spoelbak en kraan uitzoekt die past bij de stijl en het materiaal van dit keukenblad. U heeft echter meer keuze als u op zoek bent naar een nieuw aanrechtblad. U kunt dan namelijk tegelijk met uw nieuwe keukenwerkblad een passende spoelbak en kraan uitzoeken. Door alles in één keer te bestellen, geniet u van een aantal voordelen. Zo kunnen wij voor u de spoelbak en kraan integreren in het keukenwerkblad zodat u een keukenblad inclusief alle benodigde accessoires thuisgeleverd krijgt. Nadat ons team van professionele monteurs alles bij u thuis heeft geïnstalleerd, hoeft u enkel de spoelbak en kraan op het waternet aan te sluiten. Daarna is uw aanrechtblad, inclusief accessoires, geheel klaar voor gebruik.

Vindt u het lastig om tussen alle spoelbakken een keuze te maken? We kunnen het proces makkelijker voor u maken door een aantal proefexemplaren toe te zenden. Indien nodig, kunnen we u zowel spoelbakken als graniet, terrazzo of keramiek samples opsturen zodat u kunt bekijken hoe beide het best met elkaar te combineren zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om deze samples aan te vragen. Als u al een keuze heeft gemaakt, dan kunt u nu meteen een offerte aanvragen.

OFFERTE AANVRAGEN
BEKIJK AL ONZE SPOELBAKKEN NEEM CONTACT MET ONS OP