SCHITTERENDE STENEN VOOR UW VENSTERBANK

Vensterbank kopen? Een vensterbank aanschaffen is niet iets dat u zomaar doet. Voordat u de knoop doorhakt, wilt u eerst even rondneuzen en zien wat allemaal mogelijk is. In het geval van een vensterbank van steen vindt u alle mogelijkheden hier, op aanrechtblad-kopen.nl.

Met meer dan tien verschillende steen soorten en leveranciers van top kwaliteit stenen kunt u bij ons voor vrijwel iedere beschikbare steen terecht. U vindt dan ook in de collectie stenen alle mogelijke kleuren en afwerkingen terug zodat u uw vensterbank zelf kunt samenstellen, van de kleur tot de afmetingen.

Een vensterbank kopen gaat via ons dus heel erg gemakkelijk. U zoekt uw favoriete steen uit, bepaalt de maat en de dikte en vraagt een offerte aan. Wanneer u eenmaal akkoord gaat met ons aanbod dan sturen wij uw order door naar onze steenfabriek.

DE VOORDELEN VAN EEN STENEN VENSTERBANK

Vensterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. U heeft vast wel eens gebruik gemaakt van een vensterbank van hout, kunststof of beton. Deze materialen hebben echter hun nadelen. Van deze minpunten heeft u geen last als u kiest voor een vensterbank van natuursteen.

Stenen vensterbanken zijn, afhankelijk van de steen de u kiest, in meer of mindere mate slijt- en stootvast, kras- en hittebestendig, waterdicht en resistent tegen vlekken, kringen en bijtende stoffen. De vensterbanken die wij leveren zien er dus niet alleen schitterend uit; ze zullen er ook wonderschoon uit blijven zien.

Een vensterbank van steen vereist, zeker als u voor een steen als Dekton, composiet of keramiek kiest, weinig onderhoud. In de meeste gevallen is het regelmatig schoonvegen met een schone doek en het tijdig impregneren van het blad voldoende om deze er geweldig uit te laten zien.

WAT MAAKT EEN VENSTERBANK VAN NATUURSTEEN ZO BIJZONDER?

Zoals hierboven al is aangegeven, is het niet noodzakelijk om een vensterbank van steen te laten vervaardigen. Een vensterbank van steen heeft echter wel een hoop strepen voor op andere oplossingen. Bovendien ziet een stenen vensterbank er simpelweg prachtig uit en kunt u bij ons een vensterbank krijgen die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Als u al rondgeneusd heeft op onze site, dan weet u inmiddels dat we een groot aantal stenen aanbieden op onze site. Met meer dan 600 verschillende exemplaren beschikt u over een genoeg keuzemogelijkheden om een vensterbank zelf samen te stellen. Daar komt bovendien nog eens bij dat u per steen ook uit diverse afwerkingen en randversieringen kunt kiezen.

We leveren dan ook nooit dezelfde vensterbank af. Door de grote hoeveelheid mogelijke combinaties is iedere vensterbank uniek. Daarom zorgt een vensterbank van steen uit onze fabriek voor een chique en uitzonderlijke finish van uw woning.

EEN VENSTERBANK OP MAAT

Ieder huis is verschillend en de indeling van een huis is dus niet altijd hetzelfde. Dit betekent dat iedereen weer andere maten nodig heeft voor een vensterbank. Bovendien kunt u de vensterbank extra lang, extra kort of extra dik laten maken. Zolang uw vensterbank onder het kozijn past, dan kunt u uw vesterbank welke maat u ook wilt meegeven. In onze steenfabriek kunnen we namelijk de stenen in iedere gewenste maat zagen.

U heeft niet alleen de mogelijkheid om de lengte en breedte van uw vensterbank te bepalen. Het is ook mogelijk om de dikte van uw vensterbank aan te passen. U kunt uw vensterbank een dikte van 12 mm, 20 mm en 30 mm meegeven. Dit zijn slechts de maten van een massief vensterbank. Door middel van het opdikken van het oppervlak behoren nog dikkere vensterbanken ook tot de mogelijkheden.

Heeft u moeite met het bepalen van de kleur, de afmetingen of de dikte van uw vensterbank? Voor advies kunt u ook terecht bij onze klantendienst. Wij schieten u dan per telefoon, per e-mail of via de LiveChat te hulp.

VENSTERBANKEN VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Een vensterbank van steen bouwt verder op de luxueuze uitstraling die u kunt creëren met aanrechtbladen, badkamerbladen en tafelbladen van natuursteen. Luxe betekent echter niet altijd extreem duur. De indrukwekkende vensterbanken van natuursteen die we aanbieden zijn dan ook voor u een reële mogelijkheid. Is het moeilijk voor te stellen dat een vensterbank van steen betaalbaar kan zijn? We nodigen u dan uit om een offerte aan te vragen. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend. We zullen u binnen 48 uur verrassen met zeer gunstig aanbod. 

OFFERTE AANVRAGEN