WASTAFELBLAD KOPEN

Wastafelblad Kopen | Naast werkbladen ook badkamerbladen

Aan de badkamer wordt in Nederland altijd veel aandacht besteedt. We vinden het prachtig om een badkamer te creëren welke zowel rust als luxe ademt. Er zijn verschillende manieren mogelijk om uw badkamer op te fleuren. Een wastafelblad van natuursteen, zoals de bladen die wij op aanrechtblad-kopen.nl aanbieden, is daar één van.

Net als een werkblad een keuken kan verfraaien, zorgt een wastafelbad voor meer sfeer in huis. wastafelbladen zijn in verschillende vormen en maten te krijgen. Als u voor een wastafelblad van natuursteen kiest, zijn er nog steeds talloze mogelijkheden beschikbaar voor het blad.

Hieronder kunt u zowel zien als lezen welke stenen wij zoal aanbieden voor het creëren van uw eigen wastafelblad. Het is namelijk belangrijk dat u een doordachte beslissing maakt. Met onze wastafelbladen kunt immers een behoorlijke poos vooruit.

Wastafelblad Kopen | Wat is wijsheid?

Als u voor het eerste een wastafelblad van steen wilt kopen, zult u zich goed moeten laten informeren. Er komt een hoop kijken bij de aanschaf van een dergelijk blad. Onze wastafelbladen hebben een hoop voordelen, maar iedere steen kent ook zwakheden. Het is van belang om een steen te kiezen waarbij de positieve en negatieve eigenschappen aansluiten op de toepassing; in dit geval dus een wastafelblad.

De eisen die u aan een wastafelblad moet stellen, zijn anders dan dat van een werkblad. Tijdens het gebruik van uw wastafelblad zult u waarschijnlijk geen scherpe messen gebruiken, noch zult u een hete kookpan op uw badkamerblad plaatsen. Voor een wastafelblad speelt het uiterlijk dan ook vaak een zeer belangrijke rol, omdat een badkamer vaak in een bepaalde stijl vormgegeven is.

Aangezien we zoveel verschillende stenen van diverse top merken aanbieden, kunt u bij ons een wastafelblad in vrijwel iedere kleur van de regenboog bestellen. Sommige materialen hebben meer mogelijkheden qua kleur dan anderen, maar vergeet niet dat de textuur van de steen ook een rol speelt in de uitstraling van het wastafelblad.

Wastafelblad Kopen | Een waterdichte oplossing heeft een streepje voor

We hebben in ons assortiment stenen van de meest uiteenlopende materialen. Niet al deze stenen zijn echter van nature waterdicht. Met name de stenen die dicht bij de natuur staan, zoals graniet, basalt en marmer, zijn niet waterdicht. Dit probleem kan opgelost worden door het werkblad te voorzien van een waterwerende toplaag.

Als u dus een poreus materiaal als hardsteen qua uiterlijk het best vindt passen bij uw wastafelblad, dan is dit zeker mogelijk. U moet er alleen wel even rekening mee houden dat u om de zoveel maanden het wastafelblad moet afdichten. De eerste keer doen wij dit voor u in onze fabriek. Daarna zult het onderhoud zelf moeten plegen.

Wanneer u dus weinig tijd heeft voor het plegen van onderhoud van uw wastafelblad, dan is het raadzaam om te opteren voor één van de materialen die uit zichzelf al waterdicht is. Dit zijn onder andere Dekton, keramiek, composiet en terrazzo. Een wastafelblad dat van één van deze materialen is gemaakt, zal geen vocht in het blad doorlaten. Aangezien er van uit mag gaan dat er in de badkamer regelmatig plassen met water ontstaan en er doorgaans veel vocht in de lucht zit, zijn deze stenen een praktische keuze.

Wastafelblad Kopen | Een badkamerblad met wasbak en kraan kopen

Doorgaans moet er in een badkamerblad ook een spoelbak en kraan komen. U zult dan wel niet in de badkamer de afwas doen, maar u zult wel dagelijks meerdere malen uw handen wassen en uw tanden poetsen in de badkamer. U kunt kiezen voor een losstaande wasbak, maar waarom niet meteen een spoelbak met kraan in uw badkamerblad plaatsen?

Wanneer u een wasbak in uw badkamerblad plaatst, kan dit op twee manieren. Allereerst kunt u ervoor kiezen om uitsparingen en gaten te laten frezen in het badkamerblad. Bij de installatie kunnen de spoelbak en de kraan dan in het blad gemonteerd worden. Het is echter ook mogelijk om de spoelbak met het badkamerblad zelf te integreren. Beide worden dan uit dezelfde steen gezaagd en gefreesd. De laatste optie is geheel naadloos en ziet er zeer bijzonder uit!

We verkopen op onze site overigens niet alleen stenen oppervlakken. U kunt ook bij ons terecht voor de spoelbakken en kranen die in deze bladen worden geplaatst. U kunt hier meer over lezen in de specifieke product pagina’s voor deze accessoires.

Wastafelblad Kopen | Betaal nooit teveel voor uw wastafelblad

Natuursteen is van nature wat prijziger dan roestvrij staal of kunststof. Het is echter zaak om dit nooit uw mening te laten beïnvloeden. Als u een badkamerblad te duur vindt, dan is het blad simpelweg te duur voor u. Wij begrijpen dit als geen ander en hebben ons dan ook ingezet om prachtige badkamerbladen voor zeer gunstige prijzen aan te bieden.

Ga dan ook nu naar onze offerte pagina om uw aanvraag voor een offerte in te dienen. Bepaal welk materiaal, welke kleur en welke afwerking u het mooist vindt en meet de maten van uw badkamerblad op. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte toe!