WAT IS COMPOSIET?

Composiet is een zeer beproefd en hard materiaal. Hierdoor is het  uitermate geschikt voor werkbladen. Composiet is een machinaal vervaardigt product. Wel is de basis voor 90% natuurlijk. Hoofdbestanddeel is namelijk kwarts.

Voordelen / Nadelen

Composiet kent verschillende voor- en nadelen. We helpen u graag bij het kiezen van de juist materiaalsoort. Bekijk hier de voor en nadelen van composiet.

Voordelen :

  • Schokbestendig
  • Vlekbestendig
  • Krasbestendig
  • Zuurbestendig

    Nadelen :

  •  Kan niet tegen chemicaliën
  •  Niet hitte bestendig
  •  Niet uv bestendig.

Afmetingen / Afwerking

Composiet geeft u de keuze tussen verschillende toplagen. Wordt het mat of glanzend? Alles kan worden geleverd in verschillende diktes en afmetingen

Onderhoud

Composiet is onderhoudsvrij. Toch moet ook uw werkblad af en toe worden schoongemaakt. We leggen graag uit hoe u dat het beste kunt doen.

Grootste keuze composiet.

Doordat Aanrechtblad-kopen.nl nauw samenwerkt met de natuursteen fabriek in Italië hebben wij als enige internetshop een uniek online warehouse. Hier kan u vooraf zien welke platen er in Italië op voorraad staan. Hierdoor weet u bij voorbaat wát u aanschaft.

 

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Bent u voor uw keukenzaak op zoek naar natuursteen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren natuurstenen werkbladen op locatie en kijken mee naar de maatvoering op de tekeningen, zo bent u er zeker van dat het werkblad de juiste afmetingen heeft. U bent bij ons altijd verzekerd van het beste resultaat. Wij leveren uitsluitend materialen tegen scherpe tarieven en speciaal voor u als keukenhandelaar gaan wij nog een stapje verder en geven wij korting op grote bestellingen. Wij hebben het grootste aanbod natuursteen en kunnen van iedere steensoort samples verzorgen. Daarnaast kunnen platen ook gekozen worden door middel van een handig online warehouse. Hierin is het huidige aanbod van natuursteen altijd zichtbaar en bent u dus verzekerd van de juiste keuze. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw keukenzaak? Neem dan contact met ons op. Dan gaan we samen kijken naar het mooiste natuursteen. Wij zijn 6 dagen per week geopend voor vragen.

Vooruit door slimme samenwerking

Het mooiste resultaat is uiteraard van groot belang voor uw klanten. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken. We gaan samen op zoek naar het materiaal dat het mooiste aansluit bij de keuken. Zo kunt u zich richten op zaken die écht belangrijk zijn voor uw keukenzaak. Wij regelen het natuursteen. Wij geloven in een goede samenwerking, want samen sta je immers sterker dan alleen. Door goed samen te werken halen we de beste resultaten. Wij leveren het mooiste maatwerk natuursteen met Italiaanse kwaliteit voor uw keukenzaak. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door een optimale samenwerking met onze partners in Italië kunnen wij het mooiste natuursteen leveren voor hele scherpe prijzen. Wij geloven niet in oneindig veel schakels in de productieketen en nemen liever direct bij de leverancier af. Zo houden we de kwaliteit hoog en de prijzen laag.