NATUURSTEEN WERKBLAD KOPEN?

Natuursteen werkblad kopen? Wij zijn dé webonderneming die aanrechtbladenbadkamerbladentafelbladen en vensterbanken van verschillende soorten natuursteen leveren aan particulieren en zakelijke klanten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij zijn hebben een showroom in Duiven maar werken vooral op basis van offertes.

Wilt u een natuursteen werkblad kopen van top kwaliteit? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Natuursteen werkblad kopen: Waarom is een natuursteen werkblad kopen bij jullie zo goedkoop?

Als u onze prijzen voor het eerst ziet, zult u wellicht versteld staan. Als u zich eerder heeft verdiept in het aanschaffen van een natuursteen werkblad, dan ziet u direct dat wij leveren voor prijzen die onder het gemiddelde liggen van de gebruikelijke norm. Hoe zijn wij hier toe in staat?

Het antwoord is heel simpel: wij bestellen al onze natuursteen werkbladen direct bij de natuursteen fabriek zelf. Een natuursteen werkblad kopen kan in verschillende materialen van Dekton, keramiek, terrazzo, graniet tot composiet; omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren betaalt u een smak geld minder.

Daarnaast kunnen wij onze producten ook voor een voordelige prijs aanbieden omdat wij niet gebruik maken van uitbundige showrooms en grote pakhuizen vol met honderden kant-en-klare werkbladen. U kunt gerust langskomen om een paar proeftegels te bekijken maar verwacht geen natuursteen imporium. Wij richten ons puur op onze core-business en dat is het leveren van natuurstenen werkbladen tegen de scherpst mogelijke prijzen.

Natuursteen werkblad kopen: Hoe zit het met de kwaliteit en de service?

U denkt misschien van “Ho, wacht eens even, hoe zit het met de kwaliteit van de werkbladen en de geleverde service?”. Het motto “Goedkoop is duurkoop” is niet voor niets ontstaan. Onze werkbladen voldoen echter niet aan deze betiteling. We leveren namelijk enkel natuursteen producten van bekende A merken zoals Silestone en Neolith. Met dit in ogenschouw zijn wij dus echt goedkoop.

Ook met onze service zit het wel snor. Een natuursteen werkblad heeft bij ons 5 jaar garantie, ongeacht de materiaalkeuze, en op spoelbakken en kranen zit 2 jaar garantie. Wij stellen een offerte voor u op inclusief de levering van de producten. Bovendien kunt u, voor een kleine extra vergoeding, het natuursteen werkblad door onze professionele monteurs ter plekke bij u thuis laten installeren.

Natuursteen werkblad kopen: Is het mogelijk om eerst een kijkje te nemen?

Ja, zeker! Als u graag eerst een aantal van onze stenen wilt bekijken voordat u overstag gaat en het offerteformulier invult, dan is dit zeker mogelijk. U kunt bij ons langskomen in onze kleine showroom of u kunt een aantal proeftegels opvragen welke bij u thuis geleverd worden. In het laatste geval betaalt u een klein bedrag om deze optie voor ons rendabel te maken, maar u kunt ondertussen ook meteen aan onze medewerker vragen stellen en om advies vragen.

Natuursteen werkblad kopen: Waar leveren jullie zoal?

We leveren overal in de Benelux. Zolang u dus een woonadres heeft in Nederland, België of Luxemburg dan kunnen onze jongens langskomen om uw natuursteen werkblad af te leveren en, indien gewenst, voor u monteren. Neem dus snel verder een kijkje op onze site voor onze producten, instructievideo’s en het aanvragen van een gratis offerte.